Döbbenetes friss fotó a haldokló Patrick Swayze-ről

A népszerű színész több mint másfél éve küzd a rákkal, és most egy új kemoterápiás módszerrel kezelik.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Megdöbbentő fotót közölt a Daily Mail a rákos Patrick Swayze-ről, aki az elmúlt időszakban örömteli változáson esett át. Az 56 éves amerikai színész a kép tanúsága szerint felszedett néhány kilót, kecskeszakállt növesztett, arról nem is beszélve, hogy cowboykalapja alatt jól látszott a haja!

Patrick Swayze áprilisban és a közelmúltban − örömteli a változás

Ingéből viszont kilógtak a katéterek, ennek ellenére megnyugtató látni a pozitív átalakulást, és azt, hogy a nagy cigarettás hírében álló Swayze ezúttal nem dohányzott megállás nélkül.

Hatalmas a különbség a friss és az áprilisban róla készült fotó között, amelyen a népszerű sztár ijesztően vékony volt, és teljesen kopasz.

Azt hitték, már csak hetei vannak hátra

A szívfacsaró felvétel nem véletlenül töltötte el aggodalommal a rajongókat, sokan közülük attól tartottak, hogy Swayze-nek valóban csak hetei vannak hátra.

Ám a Daily Mail értesülései szerint a hasnyálmirigyrákos sztárt egy vadonatúj kemoterápiás módszerrel kezelik, ami nemcsak neki, hanem más rákbetegeknek is reményt ad a teljes gyógyulásra.

A CyberKnife nevezetű eljárás lényege, hogy sugaraik százait juttatja el azokhoz a rákos sejtekhez, amelyek egyébként nehezen elérhetők. Angliában elsőként a 62 éves Robert Ferrannél alkalmazták ezt a módszert a múlt héten.

A gyógyító eljárás során használt eszközt az teszi különlegessé, hogy a páciens légzésével összhangban működik. Ezáltal úgy pusztítja el a rákos területeket, hogy mindeközben az erek épségét nem veszélyezteti.

Az immáron több mint másfél éve rákos Swayze tehát továbbra sem adja fel a küzdelmet. Mindemellett a munkára is jut ideje.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Az idén például egy kisebb, ám emlékezetes szerepet vállalt a Powder Blue című drámában, olyan sztárok oldalán, mint Ray Liotta, Forest Whitaker és Jessica Biel.

Ezt is szeretjük