Friss fotók a rákosan is dohányzó Patrick Swayze-ről
A halálos beteg színészt dohányáru vásárlás után fotózták le, Swayze pedig azonnal rá is gyújtott egy szálra.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Patrick Swayze-t a múlt héten megint sikerült lencsevére kapniuk a lesifotósoknak.

Az 56 éves amerikai színész bátyjával, Donny-val állt meg egy boltnál, hogy cigarettát vegyen magának. Swayze nem várt túl sokat a dohányzással, amint ugyanis beszállt gépkocsijába, azonnal rágyújtott egy szálra!

A közismerten láncdohányos sztár belátta, hogy a cigarettának biztosan volt valami köze a rák kialakulásához, ennek ellenére nem képes lemondani a füstölés öröméről.

Sokan el is ítélik ezért, ám érdemes hozzátenni, hogy immár másfél éve küzd emberfeletti erővel a hasnyálmirigyrákkal.

Azt hitték, hónapjai vannak csak hátra

Tavaly januárban értesült a világ Swayze halálos betegségéről - akkor mindenki azt hitte, hogy már csak hónapjai vannak hátra.

Dohányzás ide vagy oda, örömteli hír, hogy a népszerű színész jobb formában van, mint betegsége óta bármikor. A Daily Mail által júliusban közölt fotókon pedig egyértelműen látszott, hogy gyarapodott a testsúlya és visszanőtt a haja!

A magazin arról is beszámolt, hogy a Ghost és a Dirty Dancing sztárját egy CyberKnife nevezetű, vadonatúj eljárással kezelik, amely reményt adhat a gyógyulásra. Lényege, hogy sugarak százait juttatja el azokhoz a rákos sejtekhez, amelyek egyébként nehezen elérhetők.

A terápia során használt eszközt pedig az teszi különlegessé, hogy a páciens légzésével összhangban működik. Ezáltal úgy pusztítja el a rákos területeket, hogy mindeközben az erek épségét nem veszélyezteti.

A legfrissebb róla készült fényképek tanúsága szerint Patrick Swayze továbbra sem adta fel a harcot. Az pedig egyenesen megnyugtató, hogy az új gyógymód jótékony hatása egyre inkább meglátszik testén és arcán.

Ezt is szeretjük