Fotó! Brutálisan szétszabták a Dallas jóképű Bobby Ewingját
Patrick Duffy, a Dallas jóképű és tiszta lelkű Bobby Ewingja úgy tűnik, nem bírta elviselni szaporodó ráncait.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A nyolcvanas-kilencvenes években alig akadt olyan ember, aki ne követte volna a Ewing család küzdelmeit, a rosszfiú Jockey, valamint öccse, az őszinte és egyenes Bobby mindennapos harcait az olajbirodalomban.

És arra a bizonyos zuhanyzós jelenetre is bizonyára sokan emlékeznek, amikor is Bobby - az amerikai nézők kérésére - egy évad kihagyás után visszatért a sorozatba, mintha kedvese, Pamela csak álmodta volna a megelőző epizódokban történteket. Ami persze jelentősen megnehezítette a forgatókönyvírók helyzetét.

Nemegyszer plasztikáztatott

Nos, Patrick Duffy valószínűleg hasonló módon szeretné semmissé tenni legutóbbi plasztikáztatásának eredményét. Friss fotóin ugyanis, melyek idén áprilisban készültek róla egy díjkiosztón, pontosan úgy néz ki, mint Kenny Rogers country-énekes, aki szintén jó néhányszor sebészkés alá feküdt már.

Pedig az egykor sármos színész a tavalyi Emmy-gálán még teljesen rendben volt. Bár, igaz, ami igaz, a homloka - annak ellenére, hogy akkor már betöltötte a hatvanadik életévét - meglepően simának tűnt. Ám azóta minden bizonnyal még egyszer meglátogatta plasztikai sebészét - amit igazán kihagyhatott volna.

A Dallas volt a csúcspont

Persze ki tudja, lehet, hogy így próbálja kompenzálni szakmai sikertelenségét. A Dallas után ugyanis nem igazán termett számára babér: az Egyről a kettőre sorozatban ugyan még megmutathatta, hogy komédiázni is tud, de aztán már csak felejthető tévéfilmekben kamatoztathatta tehetségét.

Ami a magánéletét illeti, 1974-ben vette el Carlyn Rossert, akivel jelenleg is él.

Házasságukból két fiú született: Padraic Terrence 36, Conor Frederic pedig 31 évesek.

Ezt is szeretjük