Patrick Swayze-nek szörnyű gyerekkora volt - Özvegye mesélt a Dirty Dancing sztárjának szomorú múltjáról
A sztárról készült életrajzi filmben mesélt Swayze szomorú gyerekkoráról.

patrick-swayze-szornyu-gyerekkora-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

A világ összes nője megsiratta Patrick Swayze-t, amikor 2009-ben bejelentették a halálhírét, miután legyőzte őt a hasnyálmirigyrák. A legszexibb férfinak választott színész olyan filmekben nyerte el a szebbik nem szívét, mint a Dirty Dancing - Piszkos tánc, a Ghost, a Holtpont vagy az Országúti diszkó.

Ilyen rémes gyerekkora volt

Most film készült az életéből I am Patrick Swayze címmel, amiből még többet tudhatunk meg a sztár életéből. Az alkotásban a sztár felesége, Lisa Niemi is megszólal, aki még a színész magánéletéről is mesél, többek közt arról, hogy milyen rémes gyerekkora volt.

- Az anyósom, Patsy nagyon erőszakos tudott lenni. Gyerekkorában sokszor bántotta Patricket. Patsy tánctanár volt, maximalista, és

ha a fia valamit nem tökéletesen csinált, akkor eljárt a keze.

Patrick persze sosem ütött vissza, elviselte a pofonokat, végtelenül béketűrő ember volt, és nagyon tisztelte az édesanyját, inkább csendben szenvedett.

Ez így ment 18. születésnapjáig, amikor az apja, Jesse rájuk talált, ahogy Patsy éppen földre szorította Patricket, úgy verte. Jesse közölte, hogyha még egyszer hozzáér a fiukhoz, beadja a válókeresetet, és elhagyja őt. Ez volt az utolsó alkalom, hogy kezet emelt rá.

[PINTEREST] 5d554f71beea5

Később sokat javult a viszonyuk, főként miután Patrick elköltözött otthonról. Sőt, idővel elkezdték elfelejteni a múlt fájdalmait, és egészen közel kerültek egymáshoz, Patsy az utolsó pillanatáig mellette volt. Patrick Swayze 2009-ben távozott, Patsy négy évvel később, 2013-ban ment utána. Nagyon nehezen kezelhető nő volt, impulzív, de elképesztő életerővel bírt. Patrick odavolt érte, és végtelenül tisztelte - mesélte Swayze özvegye.

Patrick Swayze és Lisa Niemi 34 évig voltak házasok, ő volt a színész első barátnője, akivel 1974-ben ismerkedett meg a családi táncstúdióban, egy évvel később pedig feleségül is vette. Haláláig szerette őt. Habár nagyon vágytak egy közös gyerekre, sajnos az élet nem adta meg nekik.

- Mindketten szerettünk volna gyereket, de sajnos nem jött össze a közös kisbaba. Nagyon sajnálom, hogy nem lett gyermekünk, annak ellenére, hogy biztosan megvan az oka. Ezzel együtt kell élnem, és hálásnak kell lennem a dolgokért, amik viszont megadattak nekem, nekünk.

Még mindig érzem Patrick jelenlétét, annak ellenére, hogy rég eltávozott. Van egy szélcsengőm a hálószobában felakasztva. Sokszor hallom az ablakon át, hogy csilingel, amikor kint vagyok a kutyákkal, annak ellenére, hogy szél- és huzatmentes helyre akasztottam. Szeretném azt hinni, hogy így kommunikál velem - mesélte az Access Hollywoodban.

Közös fotókon Patrick Swayze és felesége

Példaértékű házasság volt az övék - nézd meg, milyen boldogok voltak együtt!

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Ezt is szeretjük