Friss fotón a Dallas Bobby-ja - A 70 éves Patrick Duffy-t már fel sem ismernéd
Ősz hajával teljesen másként fest az egykori sorozatsztár, Patrick Duffy.

patrick-duffy-dallas-bobby-2019-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A kilencvenes évek egyik legnépszerűbb sorozatsztárja Patrick Duffy volt, aki Bobby Ewingot játszotta a magyarok kedvenc szériájában, a Dallas-ban. Bobby jó külseje és kedvessége miatt nézők millióit hódította meg, azonban az egykori rajongók idén már alig ismernék fel kedvencüket.

Így néz ki ma Patrick Duffy

A sztár márciusban már a hetvenedik születésnapját ünnepelheti, és az egykori göndör, sötét fürtjei azóta teljesen őszek lettek. Ennek ellenére a mosolya még mindig megkapó, és olyan sármos, mint a Dallas forgatása idején. A színészt legutóbb az ABC csatorna Anyaság túlsúlyban című sorozatának karácsonyi epizódjában láthatták a nézők, a főszereplő, Katie Otto édesapjaként.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

OMG it’s #bobbyewing #patrickduffy

Madame (@vinyl_thighs) által megosztott bejegyzés,

Egyelőre hivatalosan csak egy mellékszerepre szerződtette az adó, azonban, mivel ilyen szoros a kötődése a széria sztárjának, Katy Mixonnak a karakteréhez, valószínűleg a későbbiekben visszahívják majd, persze csak akkor, ha bejön a nézőknek az általa játszott figura.

A Dallas újrafeldolgozásában is visszatért 2012-ben, azonban a sorozat nem hozta a várt nézőszámot, így végül 2014-ben, három évad után elkaszálták. Pedig nagyon bíztak a széria sikerében, hiszen a Dallas kora legsikeresebb műsora volt, amit 1978-tól 1991-ig vetítettek.

Ezt is szeretjük