41 éves volt! Tragikus hirtelenséggel elhunyt a közkedvelt színész
Patrice O'Neil hosszú ideje cukorbeteg volt, októberben pedig agyvérzést kapott.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

2011. november 29-én, kedden, 41 éves korában váratlanul elhunyt Patrice O'Neal közkedvelt amerikai stand-up komikus, rádiós műsorvezető és színész - adta hírül a TMZ.

Halálának pontos okát egyelőre nem közölték, annyit azonban lehetett tudni, hogy cukorbeteg volt, október 19-én pedig agyvérzést szenvedett, nagy valószínűség szerint tehát ennek szövődményei okozhatták halálát.

Hosszú ideig tartott, mire befutott

Patrice O'Neal eredetileg Patrice Lumumba Malcolm O'Neal néven látta meg a napvilágot 1969. december 7-én Bostonban.

Pályafutása a kilencvenes évek elején kezdődött: 1992 októberében a bostoni Estelle's Bar and Grill nevű szórakozóhelyen lépett fel először egy nyílt estén, ám az elkövetkező évek során nem sikerült komolyabb áttörést elérnie.

Az évtized végén ezért New Yorkba költözött, majd néhány évig Angliában próbálkozott több-kevesebb sikerrel. 2002-ben tért vissza New Yorkba, miután a Showtime csatornától lehetőséget kapott egy félórás önálló műsorra.

Sokakat megnevettetett

Ekkortól egyre többen felfigyeltek rá - O'Neal rendszeresen fellépett olyan népszerű klubokban, mint az Comix vagy a Caroline's, emellett különféle tévéműsorokban is gyakran vendégszerepelt.

A nézők láthatták többek között az Opie and Anthony, az Alex Jones, a The Howard Stern Show-ban, emellett a Fox News politikai beszélgetős műsoraiba is gyakran is meghívták.

2006 és 2008 között egy betelefonálós rádióműsor házigazdájaként dolgozott az XM Radio nevű rádióállomáson, ahol párkapcsolati tanácsokat adott az érdeklődőknek.

2011 februárjában tűzte műsorára a Comedy Central az Elephant in the Room című egyórás műsorát, a Roast of Charlie Sheen című műsorban pedig saját magát alakította.

Ezt is szeretjük