Rémisztő fotó! Paris Hilton bordái kiszúrják mellkasát
Paris Hiltont soványan kapták le a napokban, de a jelek szerint nem a szakítás viselte meg ennyire.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Paris Hiltont múlt hét pénteken este kapták lencsevégre Beverly Hillsben, ahol a 29 éves amerikai örökösnőnek sikerült alaposan megdöbbentenie a közvéleményt. A házi szexvideójáról elhíresült celebmaca sosem tartozott a teltkarcsú hölgyek közé, ám aznap este aggasztóan soványnak tűnt.

Paris szokásához híven feltűnően elegánsan jelent meg a lesifotósok előtt, ám a mélyen dekoltált, ujjatlan ruhának köszönhetően nem lehetett nem észrevenni, hogy bordái szinte kiszúrják mellkasát, karja pedig ijesztően csontos és inas.

Szakított kedvesével

Ezen persze nincs is mit csodálkozni, hiszen Paris könnyűnek nem éppen nevezhető napokon van túl.

Április közepén érkeztek az első pletykák arról, hogy szakított párjával, Doug Reinhardttal, amit hollywoodi szokás szerint először reflexből tagadott.

Ám alig telt el néhány nap, és a szőke sztárhölgy szóvivőjén keresztül közölte, hogy 14 hónap párkapcsolat után valóban véget ért szerelmük. Tegyük azért hozzá, már volt példa arra, hogy rövidebb időre jegelték viszonyukat, mégpedig 2009 júniusában.

Az élet megy tovább

A pletykák pedig azóta is megállás nélkül érkeznek a szingli Paris Hiltonról. Az E! Online értesülései szerint a celebmaca expasijával, Jason Shaw-val randizgat, akivel 2001 és 2003 között járt.

A szakítás a jelek szerint tehát korántsem viselhette meg annyira, mint amennyire lefogyott az elmúlt hetek során. Ráadásul egy másik beszámoló szerint a Hilton lány Leonardo DiCaprióval csevegett a Trousdale nevű felkapott szórakozóhelyen.

Ezt ő maga is megerősítette az Ellen DeGeneresnek adott interjújában, amikor ő volt a népszerű talkshow vendége. Paris saját bevallása szerint jól érzi magát szingliként, nem igazán szeretne senkivel sem randizni, ehelyett inkább élvezni akarja az életet és a munkájára koncentrálni.

Ezt is szeretjük