Felzaklató fotó! Paris Hilton nem takargatja legrondább testrészét
Paris Hilton jól festett a vörös szőnyegen néhány napja, egyetlen komolyabb szépséghibát leszámítva.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Paris Hilton néhány évvel ezelőtti önmagához képest mostanság többnyire visszafogottan éli hétköznapjait, de azért a vér nem válik vízzé. Talán nem véletlen, hogy  Rio DeJaneiróban részegen esett orra, néhány napja pedig Cannes-ban sikerült közszemlére tenni fenekét.

A 29 éves amerikai celebmaca szinte minden alkalommal csinosan jelenik meg a vörös szőnyegen, és így volt ez május 26-án is, amikor tiszteletét tette a USO Swinging Salute To Our Troops nevű rendezvényén.

A lábfejével akadtak gondok

A világhírű örököslány szokásához híven örömmel és fesztelenül pózolt a fotósok gépei előtt, és lehengerlően nézett ki visszafogottan elegáns fehér ruhájában. Egyetlen apróságot leszámítva, cipőjében ugyanis bárki szemügyre vehette csúnya és túlméretezett lábfejét.

Természetesen a sztárok sem hibátlanok, még akkor sem, hogyha az álomgyár ezt a hamis képet igyekszik róluk beállítani köszönhetően a Photoshop, retusálás és egyéb digitális trükkök félrevezető felhasználásának segítségével.

Egy másik cipő jobb lett volna

Mindenkinek akadnak tehát gyenge pontjai, Paris Hilton ez pedig nem más, mint a lábfeje. Ezzel pedig önmagában semmi baj sincsen, ám ha már stylistokra költ  egy rakás pénzt, akkor valamelyikük felhívhatta volna a figyelmét arra, hogy egy másik cipő talán előnyösebb lett volna.

Az egykor hírhedt particsaj az elmúlt hónapokban szakításával került  címlapokra, áprilisban ugyanis végleg búcsút vett Doug Reindhardttól - akiről korábban még azt nyilatkozta, hogy első férje is lehet belőle.

Május végén azonban ellentmondásos hírek érkeztek, melyek szerint Hilton féltékeny pasijára, aki egy bizonyos Rima Fakih szépségkirálynőnek csapja a szelet, majd néhány nappal később azt nyilatkozta, hogy élvezi a szingliséget.

Ezt is szeretjük