Botrány! Paris Hilton tivornyázott és vetkőzött
Paris Hilton születésnapja olyan volt, mint bármelyik másik nap az életében: jó szokása szerint ugyanis partizott és vetkőzött egy klubban.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Paris a születésnapján sem cáfolta meg önmagát, hiszen Las Vegas-i Caesar’s Palace-ban található PURE Night Clubot választotta magának barátaival, akik pontosan tudták, mire számíthatnak az örökösnőtől.

Paris egy burleszk show-t adott elő a parti közepén, melyre hetek óta készült. Előbb egy szado-mazo bőrruciban jelent meg, azonban pár órán belül már csak egy fehér fehérneműben vonaglott a tánctéren.

A parti vendégeinek a népszerű lánybanda, a Pussycat Dolls szolgáltatott meglehetősen zúzós háttérzenét.

Vetkőzés óriás pezsgőspohárban

Persze ez még nem volt elég az örökösnőnek: megfelelő mennyiségű alkohol elfogyasztása után egy erotikus műsort is rögtönzött Paris, mely során egy óriási pezsgőspohárban kezdett el vergődni. A buli alatt egy óriási torta is begördült a színpadra, melyet Paris megosztott barátaival. Paris barátai elmesélték, hogy az örökösnő nagyon sokat készült arra, hogy a partin előadott magánszámok tökéletesen sikerüljenek. Rettentően izgatott volt a fellépés előtt, hogy minden lépést jól tudjon kivitelezni, ami kissé meglepő Paristól, hiszen korábban, amikor botrányt akart kelteni, minden különösebb előkészület nélkül is tökéletesen sikerült ez neki.

A meztelenkedés sem lehetett különösebben furcsa számára, hisz milliónyi alkalommal mutatta meg testét a nagyérdeműnek - Paris egyik exe úgy nyilatkozott egyszer, hogy az örökösnő intim testrészét az nem látta még, aki nem akarta.

A születésnapi buli mindenesetre jól sikerült, hisz Paris szervezett keretek közt vethette le újra magáról összes ruháját, hogy bizonyítsa: teste még mindig a régi, és partizási stílusa sem lett sokkal visszafogottabb az évek során!

Ezt is szeretjük