18

Csak felnőtteknek!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

Anyaszült meztelenül ünnepelt Pamela Anderson

Vérforralóan erotikus születésnapi ajándékkal lepte meg Pamela Anderson Hugh Hefnert.

Habár a pasik milliói által irigyelt Hugh Hefner több mint fél éve ünnepelte 82. születésnapját, mégis érdemes feleleveníteni a nem éppen hétköznapi bulit, amelynek fénypontja immáron egy cenzúrázatlan videón is megtekinthető.

A vágatlan erotikus videót ide kattintva tekintheted meg!

Az örökifjú Playboy-gurut barátain és nyuszilányain kívül a kilencvenes évek leghíresebb playmate-je, Pamela Anderson is felköszöntötte. A dúskeblű szőke szexbomba pedig megadta a módját a köszöntésnek, ugyanis mindenki szeme láttára anyaszült meztelenül lepte meg a vén főszerkesztőt!

A felvételen is érezhető, ahogy egy pillanatra mindenkinek eláll a lélegzete, amikor váratlanul felbukkan a pucér Pamela Anderson. A meglepetésnek Hefner nagyon örült, és örömmel viszonozta a playmate cuppanós csókját!

Hefner új barátnői büntetett előéletűek

A részlet a Girls Next Door nevű valóságshow ötödik évadjának egyik epizódjában látható, amely Hefner egykori barátnőinek életét követi nyomon. Az élet azonban közbeszólt, hiszen néhány hónapja Hefner szakított barátnőivel.

A 82 éves sztár nem sokat búslakodott, és röviddel ezután meg is találta új kedveseit a Shannon-ikrek személyében, akiknek múltjából azonnal előásták a szennyest – kiderült róluk, hogy mindkettejüket elítélték már súlyos testi sértésért.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Ennél azonban akadnak most nagyobb gondjai is Hefnernek. A pénzügyi válság a Playboy-birodalmat is megviselte, Hefner pedig most először kényszerült arra, hogy hírhedt, zártkörű bulijaira jegyeket árusítson a bevételi hiány enyhítése céljából.

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük