Sosem látott régi fotók! Pamela Anderson bájos és irtó szexi
A szétműtött playmate-ről 18 évvel ezelőtt készült a képsorozat, amelyen egészen máshogy fest, mint ma.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Pamela Anderson lassacskán olyan lesz, mint az a hölgy, akit az ember a metrón kétszer is megnéz, és mindkétszer leesik az álla.


Egyszer azért, mert hátulról pont olyan, mint bármelyik dögös miniszoknyás-neccharisnyás huszonéves, aki eltipeg az ember előtt magas sarkú topánkájában, loknis szőke haja pedig úgy kunkorodik a hátán, mint a hollywoodi sztároké.

Nem nyugszik bele az öregedésbe

Aztán meg azért, mert amikor hirtelen megfordul, akkor kiderül, hogy a szöszi hajkorona alatt egy rémségesen kiélt fej lapul, a rajta csillogó erős smink pedig inkább kínosan nevetséges, mintsem szexis.

Nos, mindenki Pammyje is ugyanezt váltja ki az emberekből, legalábbis ha elnézzük az utóbbi években készült fotóit, melyeken egy dúskeblű, ám mérhetetlenül megfáradt asszonyság próbál ellenállhatatlannak tűnni.

Talán a fiatalabbak közül sokan már el sem hiszik, hogy az örök Baywatch-bige igenis tuti bombázó volt a maga idejében, két gyerekkel, néhány zűrrel és jó néhány évvel ezelőtt.

Ennek ékes bizonyítéka az a képsorozat, ami majd’ húsz évvel ezelőtt, egészen pontosan 1991-ben, az akkor 24 éves szépségről. A bájos arcú, mosolygós szöszke ekkor már túl volt néhány Playboy-fotón, de még bőven őrizte finom báját.

Keblei a maguk természetességében gömbölyödtek a csipkés melltartó alatt, száját pedig nem torzította semmiféle beavatkozás. Visszafogott nőiessége igazi csáberővel bírt, nem csoda hát, ha akkoriban sokan lelkesedtek érte, Hugh Hefner is kedvenc nyuszilányai közé sorolta a mosolygós bájtündért.Egyébként az 1991-es év fordulópontot jelentett Pamela életében, hiszen ekkor kapta élete első filmszerepét: a The Taking of Beverly Hills című, egyébként huszadrangú filmben a rajongók felfedezhetik kedvencüket a szexis pompomlányok között.
Ezt is szeretjük