Pamela holtrészegen, izzadva tántorgott ki egy nightclubból
Pamela Anderson elázott, alig állt ugyanis a lábán a sok szesztől, amit magába döntött a mulatozás során.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Pamela Anderson egy meglehetősen vad bulival kezdte ezt a hetet, a 42 éves amerikai playmate-et ugyanis április 6-án, kedden este kapták le, amint iszonyúan szétcsapva távozott a nyugat-hollywoodi Guys and Dolls nevezetű nightclub épületéből.

A szőke nyuszilány a képek tanúsága szerint jócskán túlzásba vitte az alkoholfogyasztást, bódult tekintetén és ingatag léptein egyértelműen látszott, hogy nem kevés pohárral ihatott a féktelen este folyamán.

Aminek aztán meg is lett az eredménye, alig állt ugyanis a lábán, amikor úgy döntött, hogy hazatér. Arról nem is beszélve, hogy szó szerint sikerült eláznia, önmagához képest meglepően visszafogott ruháján ugyanis izzadság- vagy alkoholfoltok éktelenkedtek.

Beavatta a fiait szexvideójának történetébe

A kilencvenes évek egyik legnépszerűbb és legsikeresebb Playboy-modellje sosem visszafogottságáról volt híres, és azt sem mondhatnánk róla, hogy prűd lenne. Januárban például azt is bevallotta, hogy beszélt gyermekeinek a mára kultikussá vált házi szexvideójáról is.

A Baywatch egykori sztárja Jeremy Kyle beszélgetős műsorában fejtette ki januárban, hogy Sacha Baron Cohen Borat című vígjátéka miatt döntött úgy, elmondja a kamaszkorú Brandon Thomasnak és Dylan Jaggernek a teljes igazságot.

„Mindent videóra vettünk”

- Tudtam, hogy a fiaim előbb-utóbb megnézik a filmet, amelyben egyértelmű utalások vannak a felvételre. Az életkoruk miatt nem titkolhattam el, és annyit mondtam nekik, hogy apu és anyu nagyon szerették egymást, mindent videóra vettek, és feltehetőleg hallani fogtok majd erről a suliban - nyilatkozta a sztáranyuka.

Pamela Anderson mellesleg egykori drogfüggőségét sem rejtette véka alá.

Beismerte, hogy volt idő, amikor alaposan elmerült a kábítószerek élvezetében, de a kokaint például nem igazán szerette, mert saját bevallása szerint alapból is mindig hiperaktív volt, emiatt aztán nem nagyon hatott rá a por.
Ezt is szeretjük