Pamela Anderson sosem volt még ennyire csúf
Pamela Anderson Richie Rich New York-i divatbemutatóján lépett a kifutóra, ám meglehetősen rondán nézett ki.

beauty and style
Top olvasott cikkek

A múlt héten Pamela Anderson is a kifutóra lépett Richie Rich New York-i divatbemutatóján, ahol a 42 éves kanadai származású nyuszilánynak sikerült alaposan elborzasztania a vendégeket. Pamela egy falatnyi ruhában illegette magát, az alakjával pedig semmi gond sem volt, ám az arcával már annál inkább.

A kilencvenes évek legismertebb nyuszilánya ugyanis egyre kétségbeesettebben kapaszkodik múló fiatalságába, és bármit megtenne, hogy visszaforgassa az idő kerekét. Az elmúlt évek során gátlástalanul szabatta szét magát plasztikai sebészeivel, a szépészeti beavatkozások pedig egyre inkább meglátszanak fején.

Már nem a régi

A sok ráncfelvarrás és botoxkezelés miatt a világhírű playmate már össze sem hasonlítható fiatalkori önmagával, amikor 21 évesen egy meccsen kiszúrták Labbats - egy kanadai sörmárka - feliratú pólójában, a cég pedig azonnal munkát ajánlott a bögyös szőkeségnek.

Anderson az azóta eltelt évtizedek során felettébb ijesztő átalakuláson esett át, mostanra pedig mintha önmaga karikatúrájává változott volna. Nyoma sincs már benne annak a szexepilnek, amely két évtizeddel ezelőtt világszerte arra késztette a kamaszfiúkat, hogy a falra ragasszák félmeztelen posztereit.

Angliába akar költözni

Az elmúlt hónapokban ráadásul az ellentmondásos beszámolók alapján anyagi helyzete is jócskán megromlott. Malibui otthonának felújítása kapcsán például arról számoltak be a lapok, hogy hatalmas adósságokat halmozott fel, a közelmúltban pedig arról érkeztek hírek, hogy Angliába szeretne költözni.

- Pammy nagyon szereti Angliát, és két házat is szeretne ott venni, egyet Londonban, egyet pedig a tengerparton. Nagyon messze lesz Kaliforniától, ahol az emberek mind barnák és gyönyörűek. És talán időbe telik majd neki megszokni a kavicsos tengerpartokat is.

Ettől függetlenül tényleg szeretne ott élni, és az otthonának nevezni Angliát. Azt, hogy pontosan hol venne házakat, egyelőre még nem döntötte el, de jelenleg is keresi a lehetőségeket - nyilatkozta szóvivője, Toby St. Just a The Sunnak.

Ezt is szeretjük