Régi fürdőruhájában villantott a vénülő Pamela
Pamela Anderson a Baywatch-ban viselt fürdőruhában mutatta meg magát, ám rajta már a villantás sem segített.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Pamela Andersont október 14-én este örökítették meg Miamiben, ahol ő is a kifutóra lépett a Funkshion Fashion Week keretén belül. A 42 éves nyuszilány ráadásul nem akármiben illegette magát a színpadon, ugyanis a ma már kultikusnak számító Baywatch-fürdőruháját öltötte magára a jeles esemény alkalmából.


Ám hiába az emberfeletti igyekezet és a mellbimbóvillantás, a rajongók közül is egyre többen kénytelenek tudomásul venni, hogy a világhírű playmate már korántsem fest olyan lenyűgözően, mint fénykorában.

Pedig Pamela tényleg mindent megtesz azért, hogy visszanyerje egykori szépségét és vonzerejét, ám a plasztikáztatással ő is pórul járt.

Új arcot varratott magának

Elég csak szemügyre venni a róla készült régi és új fotókat - bárki láthatja, hogy hiába szabatott magának új arcot sebészeivel a kilencvenes évek egyik legdögösebb bombázója, az öregedés elől ő sem menekülhet el.

Az alakjával természetesen semmi baj sincs, ám a túlzásba vitt szépészeti beavatkozások alaposan átformálták egykor vonzó vonásait.

Ám miközben Pamela minden erejével igyekszik a figyelem középpontjában maradni, aggasztó hírek érkeztek arról, hogy több mint egymillió dolláros adósságot halmozott fel. Állítólag hatalmas összegeket pengetett ki kaliforniai otthona felújítására.

Hogy mi az igazság, egyelőre nem lehet tudni, hiszen az egész ügy felettébb zavaros, Anderson pedig váltig állítja, egyáltalán nincsenek pénzügyi gondjai:- Megnyugtató az anyagi helyzetem, és szeretném mindenkinek megköszönni, aki a pletykák után aggódni kezdett értem. Igaz, hogy néhány vállalkozóval akadnak nézeteltéréseim, de csak azért, mert miután több millió dollárt kifizettem nekik, továbbra is küldözgetik a számlákat – nyilatkozta szeptember végén a People-nek.
Ezt is szeretjük