Melltartóban pózol Pamela Anderson - Így néz ki 51 évesen a Baywatch-bébi
Fehérneműs képet posztolt magáról Pamela Anderson.

pamela-anderson-melltarto-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Pamela Anderson igazi szexszimbólumnak számított a Baywatch sorozat forgatásakor: a férfiak odavoltak a platinaszőke, dús keblű szépségért, aki szívesen villogtatta meg a bájait a kamera előtt és azon kívül is.

Ilyen szexi Pamela Anderson

Néhány éve óriási stílusváltáson esett át a színésznő. Megvált az erős sminkjétől, túlkontúrozott ajkaitól, súlyos műszempilláitól és póthajától - sőt, még az ikonikus, szögesdrótos kartetoválását is leradíroztatta lézeres kezeléssel.

A sztár állítása szerint szeretett volna egy sokkal visszafogottabb stílust kipróbálni, és sikerült is - a rajongók alig ismertek rá, amikor megjelent az új külsejével a vörös szőnyegen. Persze, ez nem azt jelenti, hogy végleg lemondott a szexiskedésről - erről a legújabb, Instagramra kitett fotója is árulkodik, hiszen ismét melltartóban mutatta meg magát.

A fotót egy igazán különös idézettel rakta ki, ami Robert Bly tollából származik.

- A férfiaknak meg kell tanulniuk, mi az a felelősség. Mit is jelent az, ha egy férfi beleszeret egy sugárzó arcba a terem túloldaláról? Ez jelentheti azt is, hogy szüksége van arra, hogy dolgozzon egy kicsit a lelkén. Ez okozhatja a problémát.

Ilyenkor nem azon kéne dolgozniuk, hogy felhívják magukra a nő figyelmét, elszeparálják a többiektől, vagy urambocsá', a férjüktől, hogy kettesben lehessenek velük. Ilyenkor el kellene menniük a hegyekbe, egymagukban, három teljes hónapra. Verseket kellene írniuk, kenuzniuk a folyón, és álmodozniuk. Ezzel elég sok fejfájástól kímélnék meg a nőket.

A képaláírást a rajongók sem értették, de azért sokan dicsérték a posztját. "Nem igazán értem ezt a szöveget, de nagyon csinos vagy, sokkal jobb ez a külső", "Sokkal jobban tetszel, mióta visszavettél a sminkből. A természetesebb mindig jobb!", "Még mindig igazán szexi a kisugárzásod, mindegy, mit viselsz" - írták a fotójához.

Így nézett ki a plasztika előtt

Meglepődnél, hogy nézett ki a plasztika előtt Pamela Anderson - elámulsz, milyen gyönyörű nő volt fiatalon!

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Ezt is szeretjük