Szemtelenül jóképű Pamela Anderson 19 éves fia - Bolondulnak is érte a lányok
Pamela Anderson mindkét fia modell lett. Nem véletlenül.

pamela-anderson-cover-1
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Pamela Anderson négy nappal azután ment feleségül Tommy Lee-hez, hogy először találkoztak 1995 februárjában. A Mötley Crüe együttes dobosának két gyermeket szült: Brandon Thomas 1996-ban, Dylan Jagger pedig 1997-ben jött a világra, akik igazán jóképű pasik lettek, nem csoda, hogy már mindkettejükre le is csapott a divatvilág.

A 19 éves Dylan Jagger Lee és a 21 éves Brandon Thomas Lee 2016 őszén léptek először együtt a kifutóra a Saint Laurent divatbemutatóján, azóta pedig mindketten népszerű modellek lettek. Dylan Jagger olyan neves újságok címlapján pózolt már, mint az ODDA vagy a Vulkan magazin és a Vanity Teen, de Brandon Thomas sem kevésbé sikeres.

Post Surf vibes

Dylan Jagger (@dylanjaggerlee) által megosztott bejegyzés,

- Igazából sosem járok az edzőterembe. Az én szenvedélyes edzési módszerem a szörf, de gyakran futok a tengerparton a kutyáimmal is. Tegyük a sportolást élvezetes élménnyé - nyilatkozta a W magazinnak Dylan Jagger Lee, aki azt is elárulta, hogy hajápolók helyett a tengerre bízza a frizuráját, villanyborotva helyett pedig a klasszikus borotvára esküszik.

I Feel Sunburnt.

Brandon Thomas Lee (@brandonthomaslee) által megosztott bejegyzés,

Ezt is szeretjük