Ő Pamela Anderson újdonsült férje - Titokban házasodtak össze
Pamela Anderson egy régi nagy szerelméhez ment feleségül.

pamela anderson cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Pamela Anderson az elmúlt évtizedekben számtalan szerelmi csalódáson volt már túl, utoljára a francia Adil Rami focistával járt, de vele 2019 nyarán véget ért a kapcsolata.

Miután szakított, senkivel sem hozták hírbe, ezért is lepte meg a rajongókat a The Hollywood Reporter egyik cikke, ami arról számolt be, hogy a Baywatch egykori szőke bombázója titokban ment férjhez Jon Peters producerhez. A ceremóniát Malibuban tartották meg hétfőn.

Ő Pamela Anderson újdonsült férje

A titkos esküvő hírét a filmes mogul is megerősítette az amerikai lapnak.

- Mindenhol vannak gyönyörű lányok. Közülük is tudtam volna választani, de nekem már idestova 35 éve Pamela kellett. Vaddá tesz, persze ezt jó értelemben értem. Inspiráló hatással van rám. Úgy védelmezem, és úgy törődök vele, ahogy ő azt megérdemli - magyarázta a lapnak.

Az újdonsült házaspár még a '80-as években járt egymással, a Playboy-villában találkoztak legelőször, ezt a férfi még 2017-ben nyilatkozta a The Hollywood Reporternek.

- Betoppantam a villába, és megláttam egy angyalt. Pammy volt az, nagyjából akkor lehetett 19 éves. Már akkor tudtam, hogy belőle még egy nagy sztár lesz. Végül úgy alakult a megismerkedésünk, hogy összeköltöztünk. Természetesen Hugh Hefner imádta őt, és látta benne a szépséget. Pamela az a fajta lány volt, aki smink nélkül is gyönyörű.

Hozzátette, amikor Pamelával a '80-as években egy párt alkottak, arra bátorította a szőke sztárt, hogy jobban koncentráljon a filmes karrierjére, és ne vállaljon el fotózásokat a Playboy kedvéért, de Anderson nem hallgatott akkor rá.

Végül a '80-as évek végén elsodorta egymástól őket az élet. 2019-ben, miután Pamela szakított sportoló párjával, újra találkoztak, mindebből pedig ismét szerelem szövődött.

Jon Peters nevéhez egyébként olyan filmek szövődnek, mint a Bradley Cooper és Lady Gaga főszereplésével elkészült Csillag születik, a Superman visszatér vagy az Acélember.

2019 legszebb sztáresküvői

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen gyönyörű ruhákban mondták ki a boldogító igent a női világsztárok 2019-ben.

Ezt is szeretjük