Újra együtt Pamela Anderson és Tommy Lee
Tíz éve váltak el
Megtörtént, amire senki sem számított, az egykori szexszimbólum visszafogadta vad férjét.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Baywatch egykori dögös sztárja, Pamela Anderson, újra együtt van exférjével, Tommy Lee-vel, jelentette be a rocksztár.

Tíz év után végül megint egymás karjaiban kötöttek ki

A 40 éves modell, aki hivatalosan ügyben látogatott Londonba, visszaköltözött a Mötley Crüe dobosához - 10 évvel azután, hogy elváltak egymástól.

Egy ideje már kiszivárogtak azok a pletykák, melyek szerint a sztárpár újra együtt jár, azok után, hogy hosszú ideig szinte semmi időt sem töltöttek együtt. Tommy Lee most viszont leszámolt a szóbeszéddel, és elmondta az igazat egy interjúban, amit a Rolling Stone magazin készített vele.

- Pamela és a gyerekek visszaköltöztek hozzám. Ez isteni, ember. És még működik is! Látod a gyerekek arcán, hogy boldogak, amikor együtt az egész család - mesélte büszkén a zenész.

A pár 1995-ben kötött házasságot, úgy, hogy csak három napja ismerték egymást, Pamela pedig két fiút szült, Brandont és Dylant. Kétszer váltak el, és kétszer békültek ki, mielőtt végleg külön váltak volna útjaik 1998-ban.

Pamela még kétszer ment férjhez, de nem volt boldog

Ez ugyanabban az évben történt, amelyikben Tommy Lee-t 6 hónap börtönbüntetésre ítélték házasságon belüli erőszakért, de ebben az évben vallotta be Pamela azt is, hogy férjétől hepatitis C fertőzést szedett össze.

Pamela szerelmi élete azonban nem ért véget a válás után, többször is a címlapokra került például rövid ideig tartó eljegyzései miatt, amelyeket a modell Marcus Schenkenberggel és az énekes Kid Rockkal kötött.

2006-ban össze is házasodott Kid Rockkal a dús keblű színésznő, de néhány hónappal később el is váltak. Pamela azonban nem adta fel, és Paris Hilton expasiját, Rick Solomont is elcsábította tavaly szeptemerben, házasságuk azonban öt hónappal később szintén befuccsolt. 
 

Az elmúlt hónapokban a lesifotósok többször is lefényképezték Pamelát és Lee-t, miközben egymást látogatták, együtt vásároltak vagy a fiaik meccsén szurkoltak.

A dobos szerint ezúttal tényleg jól áll a szénájuk, és van rá esélyük, hogy tartósan együtt maradjanak.

- Már megpróbáltuk vagy 800-szor, ez most a 801-ik alkalom - kommentálta a híreket nevetve Tommy Lee.

Ezt is szeretjük