Egyre nagyobb pocakot növeszt a vénülő Al Pacino
Meglepő fotókkal
Az egykor szikár alkatú Al Pacino a képek alapján látványosan gömbölyödik hastájékon.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Al Pacino kétségtelenül a 20. század egyik legmeghatározóbb színésze, aki rengeteg emlékezetes alakításával kitörölhetetlenül beírta magát a mozitörténelem nagykönyvébe.

Pocak fent, topis ruha lent - Pacino lazul

Akár maffiózó, akár zsaru, akár vak katona vagy velencei kalmár, a 68 éves színész képes valami újat adni az általa megformált karakterekhez úgy, hogy közben valahol mindvégig önmaga marad.

Több, mint harminc filmmel a háta mögött és számos díjjal a vitrinben – köztük az 1992-es Egy asszony illatáért besöpört Oscarral – még mindig ott van az élvonalban, bár az utóbbi időben azért belefutott néhány kevésbé jól megírt szerepbe.

Közel a hetvenhez, hétéves porontyokkal

Legutóbb például a közönség erősen lehúzta deNiróval közös thrillerét, a nálunk még be sem mutatott Righteous Kill-t, merthogy csakis a két legenda miatt érdemes megnézni az egyébként sablonos sztorit.

Persze ki róhatná fel neki, hogy hosszú pályafutása alatt bizony ő sem lett fiatalabb – markáns vonásai még jobban elmélyültek, és bizony erősen dudorodik az a póló pocakmagasságban.

Igaz, ami igaz, nem túl hízelgőek azok a fotók, melyek laza öltözékben mutatják a hírességet: a porba lógó nadrág, a kopott cipők kicsit furcsán hatnak olyasvalakin, akiről tudvalevő, hogy anyagi gondokkal már jóideje nem küzd. Bár lehetséges, hogy csak gyerkőceihez próbál fiatalodni a ruházatával – a sztárnak ugyanis amellett, hogy 1989-ben már született egy leánya, 2001-ben ikrei is lettek.

Anton James és Olivia Rose édesanyja az a Beverly D’Angelo, akit a magyar nézők legfőképp a Hair című musical rebellis úrilányaként ismernek.A színésznő egyébként négy évig volt Pacino párja, és a babákat viszonylag későn, ötven éves korában hozta világra.
Ezt is szeretjük