Esküvői fotó! Titokban oltár elé állt az RTL Klub sztárja

Már egy hónapja megnősült a Mentalista sztárja, Owain Yeoman, aki csak most vallotta be.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Megnősült az RTL Klubon nagy sikerrel futó Mentalista sztárja, Owain Yeoman, aki egy hónappal ezelőtt, Malibuban vezette oltár elé kedvesét, az ékszertervező Gigi Yallouzt.

A pár eddig titokban tartotta a menyegző hírét, most is csak a People magazinnal osztottak meg részleteket.

Titokban házasodott meg

Most is csak azért, hogy hírverést csináljon a sorozatnak, melyben karaktere, Wayne Rigsby is kimondja a boldogító igent, mely október 13-án kerül adásba az Egyesült Államokban.

- Gigi számomra a tökéletes társ. Ő a legjobb barátom. Ő a legviccesebb ember, akit ismerek, ugyanakkor kedves és megértő. Nagyon őrült módon dolgozom, így igazi kincs számomra egy feleség, aki a nyugalmat képviseli a házasságban. Tudom, hogy ő az én lelki társam, akire vártam - mondta a színész.

A Mentalista sztárja 2012 elején ismerte meg kedvesét, méghozzá egy jelzőlámpánál. Mindketten arra vártak, hogy a lámpa zöldre váltson, és ez az idő elég volt ahhoz, hogy Yeoman kicsalja a lány telefonszámát. Pár nappal később már az első randira is sor került.

Nem mindennapi lánykérés

A lánykérés sem mindennapi volt, a 35 éves színész ugyanis kutyájuk szájába adott egy papírt azzal a felirattal, hogy hozzámenne-e Yallouz, ezután a két és fél karátos gyémántgyűrű és a közel 500 szál rózsa már csak hab volt a tortán.

Az esküvő egyesek szerint kicsit elhamarkodott volt, miután a színész csak most vált el előző feleségétől, A hivatal című sorozattal ismertté vált Lucy Davistől.

Ezt is szeretjük