Fotók: ők voltak az Ovizsaru gyerekszereplői! 25 év alatt nagyon megváltoztak

Nem mindegyikükből lett színész.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Az 1990-es évben több, ma már klasszikusnak számító film született. Ekkor mutatták be a Keresztapa III-at és a Nagymenőket, de a Vissza a jövőbe III, a Micsoda nő!, az Ollókezű Edward, a Ghost és a Die Hard második része is szintén ebben az évben került a mozikba.

Ami pedig a gyerekfilmeket illeti, két ma is népszerű vígjátékot köszönhetünk ennek az évnek: az azóta is minden karácsonykor kötelező néznivalóként felbukkanó Reszkessetek, betörők!-et, illetve az Ovizsarut.

Az 1990-ben bemutatott Ovizsaruban Arnold Schwarzenegger egy rendőrt játszik, aki beépül óvó bácsinak, hogy megvédje egy bűnöző kisfiát - csak ki kell derítenie, ki is az a kisfiú. A vicces jelenetekben bővelkedő filmben rengeteg gyerekszereplő felbukkant, közülük a legtöbb már hétköznapi életet él, de azért vannak, akiknek a nyomára lehetett bukkanni 25 év elteltével. Most két egykori kisfiút és kislányt mutatunk meg, nézd meg, mi lett velük azóta!

A Reszkessetek, betörők! sztárjai

Az 1990-es év, úgy tűnik, a gyerekfilmekről szólt, azóta is minden karácsonykor kötelező film a Reszkessetek, betörők! Nézd meg, mi lett az akkori gyerkőcökkel.

Ezt is szeretjük