Súlyos baleset: lezuhant a színésznő repülőgépe
Az Oscar-díjra jelölt nők képeken
Lezuhant az Oscar-díjra jelölt Sally Field gépe.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Emmanuelle Riva - Szerelem - és Quvenzhané Wallis - A messzi dél vadjai - személyében az eddigi legidősebb és a legfiatalabb színésznő is Oscar-jelölést kapott, ami ad egy kis pikáns ízt az átadónak. A franciák ikonja 85 éves, míg Wallis most kilenc, ám amikor a szerepét eljátszotta, mindössze hatéves volt.

Nem csak emiatt lesz különleges a 85. Oscar-átadó. A Jessica Chastain főszereplésével készült Zero Dark Thirty több zsűritagnál is kiverte a biztosítékot, és az egész világon botrányt kavart, mivel a CIA kínzásairól ad képet. Több sztár is felszólalt a film ellen, mint például Susan Sarandon is, így joggal várható, hogy az átadó nem lesz feszültségektől mentes.

Ám nem csupán erre fognak árgus szemekkel nézni. Az a hír járja ugyanis, hogy Hollywood legújabb üdvöskéje, Jennifer Lawrence összejött a világ legismertebb vámpírjával, Robert Pattinsonnal, akivel együtt érkezik majd a gálára.

Csípőig felsliccelt estélyiben keltett feltűnést

A 2012-es Oscar-gála egyik emlékezetessé vált pillanata volt, amikor Angelina Jolie merészen felsliccelt, fekete estélyi ruhájából kivillantotta a jobb lábát. A 37 éves sztárt azóta elismert és feltörekvő színésznők sokasága utánozza.

A január 13-án megrendezett Golden Globe-díjkiosztóra is szép számmal érkeztek sztárhölgyek, akiknek az estélyi ruhája a lábukra irányította a figyelmet. Köztük volt a szexszimbólum Halle Berry is.

Ezt is szeretjük