Melltartót sem húzott a ruhája alá! Így ment a gálára a színésznő, amit azóta is bán
Gwyneth Paltrow elismerte, melyik Oscar-ruhája nem volt jó választás.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Vasárnap éjjel kerül sor a 87. Oscar-díjkiosztóra Los Angelesben, ennek apropóján összeválogattuk a gála legcsúnyább ruháit.

Rossz választás: 2000-ben
Jó választás: 2012-ben

Köztük van Gwyneth Paltrow 2000-es és 2002-es estélyije is, utóbbiról még a színésznő is úgy nyilatkozott a weboldalán, hogy azt azért még sem kellett volna - vagy ha igen, hát nem úgy, ahogy felvette.

- Két ruha jut eszembe, amit az Oscaron viseltem. Az első a 2000-es Calvin Klein ruha, amivel nincs semmi gond, bár nem Oscarra való, de azért választottam, mert abban az évben nem akartam feltűnni. A 2002-es pedig egy Alexander McQueen estélyi. Hát ott volt azért néhány gond: bár a ruha továbbra is tetszik, de azt hiszem, kellett volna melltartót viselnem, és a hajamat is simán le kellett volna engednem, meg kevesebb smink is elég lett volna. Akkor tényleg olyan hatást értem volna el, amilyet akartam - hogy egy kis punkot vigyek az Oscar-gálára - ismerte el.

Mindemellett a 2012-es gálán viselt fehér Tom Ford estélyit a legjobb választásai között tartja számon.

Az Oscar-gálák legcsúnyább ruhái

Galériánkban megnézheted, ki hívta fel magára a figyelmet az Oscarok történetében a legfurcsább ruhájával! Kattints a nagy képre a galériáért!

Ezt is szeretjük