Az eddigi legcsúnyább Oscar-ruhák
Habár a legtöbb sztár tündököl a legnagyobb díjátadón, sokan borzasztó holmikat aggatnak magukra.

Dia

 	Gwyneth Paltrow  	Még a legstílusosabb sztárok is hibázhatnak! A színésznő 2002-ben érkezett az Oscar-gálára ebben a teljesen átlátszó darabban, amiből mindene kilátszott.

Gwyneth Paltrow

Még a legstílusosabb sztárok is hibázhatnak! A színésznő 2002-ben érkezett az Oscar-gálára ebben a teljesen átlátszó darabban, amiből mindene kilátszott.

Dia

 	Céline Dion  	Úgy néz ki, mintha a My Heart Will Go On gyönyörű énekesnőjének kifordult volna a nyaka ebben a fordítva felvett, hófehér öltönyben, amit 1999-ben viselt.

Céline Dion

Úgy néz ki, mintha a My Heart Will Go On gyönyörű énekesnőjének kifordult volna a nyaka ebben a fordítva felvett, hófehér öltönyben, amit 1999-ben viselt.

Dia

 	Whoopi Goldberg  	Az Apácashow sztárja 1993-ban úgy nézett ki, mintha egy rosszul öltözött dzsinn lépett volna elő Aladdin csodalámpájából.

Whoopi Goldberg

Az Apácashow sztárja 1993-ban úgy nézett ki, mintha egy rosszul öltözött dzsinn lépett volna elő Aladdin csodalámpájából.

Dia

 	Bjork  	Az énekesnő az Oscar-gálák egyik leghíresebb csúnya ruhájában érkezett, 2011-ben úgy döntött, hogy hattyúnak öltözik.

Bjork

Az énekesnő az Oscar-gálák egyik leghíresebb csúnya ruhájában érkezett, 2011-ben úgy döntött, hogy hattyúnak öltözik.

Dia

 	Faith Hill  	Alaposan ráfért volna egy stylist az énekesnőre, aki úgy döntött, hogy szivárványnak öltözik a 2002-es Oscar-díjátadóra.

Faith Hill

Alaposan ráfért volna egy stylist az énekesnőre, aki úgy döntött, hogy szivárványnak öltözik a 2002-es Oscar-díjátadóra.

Dia

 	Uma Thurman  	Máig nem értjük a gyönyörű színésznőt, aki a 2004-es gálára húzta fel ezt a borzasztó együttest. A Kung Fu Panda premierjén tudnánk egyedül elképzelni.

Uma Thurman

Máig nem értjük a gyönyörű színésznőt, aki a 2004-es gálára húzta fel ezt a borzasztó együttest. A Kung Fu Panda premierjén tudnánk egyedül elképzelni.

Dia

 	Selma Blair  	Mintha egy hatalmas sas tépte volna meg a színésznőt a 2002-es Oscaron. Nemcsak a ruhája lógott rajta cafatokban, a haja is úgy nézett ki, mint egy madárfészek.

Selma Blair

Mintha egy hatalmas sas tépte volna meg a színésznőt a 2002-es Oscaron. Nemcsak a ruhája lógott rajta cafatokban, a haja is úgy nézett ki, mint egy madárfészek.

Dia

 	Cher  	Mintha senki nem értesítette volna az énekesnőt 1986-ban, hogy nem fellépésre készül, hanem az Oscar-gálára - hatalmas botrányt kavart merész öltözete.

Cher

Mintha senki nem értesítette volna az énekesnőt 1986-ban, hogy nem fellépésre készül, hanem az Oscar-gálára - hatalmas botrányt kavart merész öltözete.

Ezt is szeretjük
Fotó: