Gigantikus műmelleivel kérkedik Orit Flux
Elképesztő fotókkal
Pamela Andersont utánozza, de szétműtött fejével inkább Jocelyn Wildensteinre hasonlít Orit Fux.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Baywatch egykori bombázója elbújhat szégyenében, hiszen Orit Fux személyében olyan vetélytársa akadt, aki mindenben übereli őt. Még szőkébb haj, még jobban felpumpált ajkak és legfőképp még nagyobb mellek – íme, az izraeli celeb teljes kelléktára a világhírnév eléréséhez.


Az elképesztő kinézetű híresség a sztárvilág azon sajátos képviselői közé tartozik, akik napjainkban egyre nagyobb számban özönlik el a médiát.

Úgy fest, mint Miss Röfi

Ezek a feltörekvő – általában nőnemű − sztárocskák tehetség híján plasztikai műtétekkel felturbózott testi adottságaik és hangos botrányaik révén próbálnak reflektorfénybe kerülni.

Hozzájuk hasonlóan Oritról sem lehet pontosan megmondani, foglalkozását tekintve micsoda. Általában a szokásos glamúrmodell-színésznő-műsorvezető szentháromság segítségével definiálják ténykedését, de kétség sem fér hozzá, hogy a bevált recept szerint rövidesen az énekléssel is megpróbálkozik.

A 29 esztendős Pamela-klón hatalmas szilikoncickóinak és pucér fotóinak köszönheti hírnevét szülőhazájában. Buja imidzse ellenére azt állítja, mélyen vallásos, és az izraeli ultrakonzervatív pártra szokott szavazni.

Egy beszélgetős műsorban azt is bevallotta, húszévesen, a hadseregben gondolt először a mellnagyobbításra, ám az orvos, akit felkeresett megalázta és kinevette.

Nem bírja abbahagyni a plasztikáztatást

Végül aztán sikerült valakit találnia, aki elvégezte a műtétet, és Orit annyira rákapott a szépészeti beavatkozásokra, hogy azóta sem bír leállni velük.

Pedig jó lenne, ha megpróbálná visszafogni magát, mert egyelőre még csak úgy néz ki, mint a Muppet Show Miss Röfijének lufimellű alteregója. Ha így folytatja, a végén még egy Jocelyn Wildenstein hasonmásversenyen is eséllyel indulhat.
Ezt is szeretjük