Sztárok, akik a halálba menekültek
Hiába gazdagok, szépek és sikeresek, számos sztár eldobja magától az életét.

Dia

 	Keith Moon 	A bolond törpének titulált dobos 1978-ban adagolta túl a Clomethiazole nevű nyugtatót. Mindössze 32 éves volt, és ugyanennyi szem gyógyszert is találtak a szervezetében a boncoláskor. A zenész a felesége miatt lett öngyilkos, ugyanis mániákusan rettegett attól, hogy a nő elhagyja.

Keith Moon

A bolond törpének titulált dobos 1978-ban adagolta túl a Clomethiazole nevű nyugtatót. Mindössze 32 éves volt, és ugyanennyi szem gyógyszert is találtak a szervezetében a boncoláskor. A zenész a felesége miatt lett öngyilkos, ugyanis mániákusan rettegett attól, hogy a nő elhagyja.

Dia

 	Lucy Gordon 	29. születésnapja előtt két nappal lett öngyilkos a Pókember 3. sztárja, aki párizsi lakásában vetett véget az életének, miközben barátja a másik szobában aludt.

Lucy Gordon

29. születésnapja előtt két nappal lett öngyilkos a Pókember 3. sztárja, aki párizsi lakásában vetett véget az életének, miközben barátja a másik szobában aludt.

Dia

 	Lee Thompson Young 	A Született detektívek sztárját holtan találták Los Angeles-i otthonában. A 29 éves színész fegyverrel végzett magával.

Lee Thompson Young

A Született detektívek sztárját holtan találták Los Angeles-i otthonában. A 29 éves színész fegyverrel végzett magával.

Dia

 	Tony Scott 	A legendás rendezőt két kisfia sem tarthatta vissza, a Los Angeles-i Vincent Thomas hídról a mélybe vetette magát 2012. augusztus 19-én. 68 éves volt.

Tony Scott

A legendás rendezőt két kisfia sem tarthatta vissza, a Los Angeles-i Vincent Thomas hídról a mélybe vetette magát 2012. augusztus 19-én. 68 éves volt.

Dia

 	Jiah Khan 	Magánéleti és szakmai válsága miatt végzett magával az indiai filmgyártás egyik csillaga, Jiah Khan. A 25 éves színésznő holttestére az édesanyja talált rá a lány lakásában.

Jiah Khan

Magánéleti és szakmai válsága miatt végzett magával az indiai filmgyártás egyik csillaga, Jiah Khan. A 25 éves színésznő holttestére az édesanyja talált rá a lány lakásában.

Dia

 	Ruszlana Korsunova 	Az egyik legfelkapottabb modell, Ruszlana Korsunova mindössze húszéves volt, amikor véget vetett az életének - New York-i kilencedik emeleti lakásának ablakából zuhant ki 2008-ban.

Ruszlana Korsunova

Az egyik legfelkapottabb modell, Ruszlana Korsunova mindössze húszéves volt, amikor véget vetett az életének - New York-i kilencedik emeleti lakásának ablakából zuhant ki 2008-ban.

Dia

 	Mindy McCready 	Önkezével vetett véget az életének Mindy McCready 2013 februárjában, akinek a holttestére a szomszédai találtak rá háza verandáján. A 37 éves énekesnő pontosan ott feküdt, ahol egy hónappal korábban a vőlegénye, aki eddig tisztázatlan körülmények között vesztette életét.

Mindy McCready

Önkezével vetett véget az életének Mindy McCready 2013 februárjában, akinek a holttestére a szomszédai találtak rá háza verandáján. A 37 éves énekesnő pontosan ott feküdt, ahol egy hónappal korábban a vőlegénye, aki eddig tisztázatlan körülmények között vesztette életét.

Dia

 	Tom Nicon 	A világ egyik legkeresettebb férfimodellje mindössze 22 éves volt, amikor kizuhant szállodaszobájának ablakából.

Tom Nicon

A világ egyik legkeresettebb férfimodellje mindössze 22 éves volt, amikor kizuhant szállodaszobájának ablakából.

Dia

 	Briony McRoberts 	Az angol Szomszédok, az EastEnders egykori szereplője a londoni Fulham Broadway metróállomáson ugrott az egyik érkező szelvény elé. 56 éves volt.

Briony McRoberts

Az angol Szomszédok, az EastEnders egykori szereplője a londoni Fulham Broadway metróállomáson ugrott az egyik érkező szelvény elé. 56 éves volt.

Dia

 	Hayley Marie Kohle 	A 26 éves modell nem sokkal Ruszlana Korsunova halála után vetette ki magát a milánói házának erkélyéről.

Hayley Marie Kohle

A 26 éves modell nem sokkal Ruszlana Korsunova halála után vetette ki magát a milánói házának erkélyéről.

Dia

 	Marlene Dietrich 	A hivatalos közlemény szerint szív- és veseelégtelenségben hunyt el a búgó hangú díva, Marlene Dietrich, ám barátnője, aki rátalált, azt mondta, gyógyszerekkel vetett véget az életének.

Marlene Dietrich

A hivatalos közlemény szerint szív- és veseelégtelenségben hunyt el a búgó hangú díva, Marlene Dietrich, ám barátnője, aki rátalált, azt mondta, gyógyszerekkel vetett véget az életének.

Dia

 	Judy Garland 	Hiába volt kora egyik legfelkapottabb színésznője, folyton rettegett, és hamar rászokott a drogokra. 47 évesen gyógyszer-túladagolásban hunyt el Liza Minelli édesanyja.

Judy Garland

Hiába volt kora egyik legfelkapottabb színésznője, folyton rettegett, és hamar rászokott a drogokra. 47 évesen gyógyszer-túladagolásban hunyt el Liza Minelli édesanyja.

Dia

 	Jimi Hendrix 	A "balkezes zseni"-ként emlegetett gitárvirtuóz 27 évesen dobta el magától az életet, bár egyes elméletek szerint gyilkosság áldozata lett.

Jimi Hendrix

A "balkezes zseni"-ként emlegetett gitárvirtuóz 27 évesen dobta el magától az életet, bár egyes elméletek szerint gyilkosság áldozata lett.

Dia

 	Kurt Cobain 	A Nirvana frontembere 1994. április 5-én lett öngyilkos seattle-i otthonának garázsában. Az ő esetében is felmerült, hogy nem önkezével vetett véget életének, hanem felesége gyilkoltatta meg.

Kurt Cobain

A Nirvana frontembere 1994. április 5-én lett öngyilkos seattle-i otthonának garázsában. Az ő esetében is felmerült, hogy nem önkezével vetett véget életének, hanem felesége gyilkoltatta meg.

Ezt is szeretjük
Fotó: