Hamvasbőrű gyereksztárokból igazi rémségek
Még csak a húszas éveik elején járnak, de máris öreg bártáncosnőkre emlékeztetnek az Olsen-ikrek.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Gyermekien tiszta tekintetük és hamvas arcocskájuk láttán nézők milliói olvadtak el a képernyők előtt, Mary-Kate és Ashley Olsen azonban hamar kiöregedett a bájos kislány szerepéből. A filmipar leghíresebb ikerpárjának tinédzser éveit drogbotrányok, elvonókúrák és az anorexia elleni küzdelem kísérte végig, ami a legszembetűnőbben egykor irigyelt, üde bőrükön hagyott nyomot.

Úgy tűnik, Mary-Kate-nek és Ashley-nek elege lett abból, hogy sokan még mindig csak az Olsen-ikrekként emlegetik őket, ezért megjelenésükben extrém módon hangsúlyozzák egyedi tulajdonságaikat.

Különböző öltözködési stílus, a korábbi egyenloknik helyett más-más bizarr frizura, sőt újabban mintha még a bőrszínükkel is cáfolni akarnák iker mivoltukat.

Ashley túllőtt a célon

Ashley talán Jessica Simpson és a többi bronzbőrű, szőkehajú tucatszínésznő nyomdokaiba kívánt lépni, amikor a nyilvánosság előtt túlsütött hálaadás-napi pulyka színeiben pompázva jelent meg.

A mézszínű fürtök, a hatalmas műszempillák és az érzéki vörösre rúzsozott ajkak megfelelnek a cicababa stílusnak, a napozással azonban úgy tűnik, nem akart bajlódni a sztár. Helyette a közkedvelt barnítókrémmel oldotta meg a napcsókolta orcák kérdését.

Az eredmény pedig? Így jár az, aki nem a bőre árnyalatának megfelelő barnítót használ: kínosan fénylő, téglaszínű arccal állhat a vakuk kereszttüzében.

Mary-Kate is alaposan elbaltázta sminkjét

Mintha csak testvére agyongrillezett megjelenését akarná ellensúlyozni, Mary-Kate a gésák és a bohócok által kedvelt falfehér arcszínt próbálja újra divatba hozni.

A több kiló fehér púder, az elmázolt Morticia Adams-smink és a fésűért kiáltó, gondozatlan lombonc remek kiegészítője a színésznő védjegyének számító hajléktalan-stílusnak.

Instagram vs. valóság - A csillámpor alatti igazságról őszintén

A Femina Klub februári vendége Kajdi Csaba modellügynökség tulajdonos, influenszer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan befolyásolja az emberek önképét a közösségi média, milyen árnyoldalai vannak a modellkedésnek, illetve mennyit számít a forma (szépség) mögötti tartalom (személyiség) a siker elérésében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. február 27. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Sajnos pattanásait még a tonnányi vakolat sem tudja elrejteni, arra viszont kiválóan alkalmas, hogy bőrének betegesen hamuszínű, túlvilági árnyalatot kölcsönözzön.

Ezt is szeretjük