Ezúttal orvosi köpeny nélkül! Nem takargatta dekoltázsát a Dr. House bombázója
Olivia Wilde a Vanity Fair fotóján és a Párizsi Divathéten is hódított.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Dr. House-ban - és a képernyők előtt - eleinte mindenki lazán csak Tizenhármasként emlegette Olivia Wilde-ot.

Anne Hathaway, James Franco, Jennifer Lawrence, Anthony Mackie, Olivia Wilde és Jesse Eisenberg
Olivia Wilde a Párizsi Divathéten

Mára azonban nem csak a népszerű orvossorozat nézői tanulták meg a színésznő nevét - egyre több filmrajongónak is rémlik valahonnan, még ha történetesen egyetlen epizódot sem láttak a House-ból.

A House hozta a sikert

Nem csoda, hiszen a kicsit talán túlságosan is karcsú, de mindenképpen szemrevaló 26 éves szépséget most kezdi megismerni a szakma.

Erre mi sem jobb bizonyíték, mint hogy a Vanity Fair magazin legújabb tablójára - melyen a hollywoodi álomgyár 15 sztárjelöltjét gyűjtötték össze - Wilde kisasszony is felkerült.

Ráadásul igencsak előkelő helyre, a látványos kép közepére - és hogy egy pillanatra mindenki rajta felejtse a tekintetét szemlélődés közben, a színésznő igencsak merész ruhát kapott a fotózáshoz, ami pont úgy néz ki, mintha csak egy masni tartaná össze.

Mozifilmet is forgat

A harmincas évek Shanghai-ának stílusában készült fotográfián egyébként helyet kapott rajta kívül James Franco és Anne Hathaway, akik az idei Oscar-gála házigazdái lesznek, Jake Gyllenhaal, Jesse Eisenberg, valamint Joseph Gordon-Levitt is. A hölgyeket pedig olyan bombázók képviselik, mint Mila Kunis, Rashida Jones és Noomi Rapace.

De Olivia Wilde nem csak akkor szexi, ha mások öltöztetik fel: legutóbb például a Párizsi Divathéten tette tiszteletét egy szintén mélyen dekoltált, smaragdszínű ruhában, amitől bizonyára elállt a fotósok lélegzete.

Persze forgatni is van ideje, sőt, idén több filmes projektben is részt vesz: a Butter című vígjátékot nemrég fejezte be, ebben Hugh Jackman oldalán játszik, a Cowboyok és űrlények pedig az utómunkálatoknál tart. A produkcióban, amely nálunk augusztusban kerül a mozikba, olyan nagy sztárok szerepelnek, mint Harrison Ford, Daniel Craig és Sam Rockwell.

Ezt is szeretjük