Ilyen még sosem történt Golden Globe-on - A színésznő durván odaszólt kolléganőinek
Olivia Colmant cenzúrázni kellett.

olivia-colman-golden-globe-2019-beszolas
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A gálákon tartott beszédekben általában könnyes szemmel mondanak köszönetet a díjazottak a szeretteiknek, családtagjaiknak, támogatóiknak, kollégáiknak, az esti Golden Globe-on azonban nem ez történt.

Olivia Colman beszólásán kiakadtak

Olivia Colman tegnap megnyerte a legjobb női főszereplőnek járó szobrocskát A kedvenc című filmben nyújtott alakításáért, azonban, amikor felment a színpadra, hogy köszönetet mondjon, meglepő dolog hagyta el a száját:

- Először is, szeretném megköszönni a ribancaimnak, Emma Stone-nak és Rachel Weisznek a díjat. Nem fogok sírni, különben kiröhögnek majd az asztalnál. Mellesleg köszönöm a szendvicset, finom. Kicseszett jól éreztem magam a film forgatásán. Privát repülőgéppel vittek ide-oda, és végig zabáltam a felvételek alatt - remek volt! - mondta, a közönség legnagyobb meglepetésére.

Az említett kolléganők, Emma Stone és Rachel Weisz is meghökkentek egy pillanatra, de végül jót nevettek a sztár pikírt humorán. Főként, hogy a filmben Colman Anna királynőt alakítja, a két Oscar-díjas sztár pedig lesi minden vágyát, és igyekeznek a kedvében járni.

A nézők ennek ellenére nem örültek annyira Olivia Colman kirohanásának, ennek pedig hangot is adtak a közösségi oldalakon: "Annyira tetszett az alakítása, erre elrontja az alpáriságával. Kiábrándító", "Szánalmas ez a nő! Azt hiszi, ha káromkodik, attól vicces vagy érdekes lesz?", "És ez a nő játssza Erzsébet királynőt A korona sorozat új évadában? Esküszöm, hányok tőle" - írták a Twitteren.

Ezt is szeretjük