A 3 gyerek sem tartotta őket össze! A népszerű műsorvezető elválik feleségétől
Válik Oliver Pocher rádiós és televíziós műsorvezető.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A három kisgyerek sem tartotta össze a németek legnépszerűbb rádiós és televíziós műsorvezetőjének, Oliver Pochernek a házasságát.

Két és fél év házasság után elválnak gyönyörű feleségével, Alessandra Meyer-Wöldennel.

Kigúnyolta leendő nejét

A komikusként ismertté vált, de már színészként is debütált sztár 2002 és 2004 Annemarie Warnkross, 2005 és 2009 Monica Ivancan műsorvezetőkkel alkotott egy párt. A sors iróniája, hogy utóbbi magánéleti szempontból most ért révbe, első gyermekét várja párjától. 

Sandy Meyer-Wöldennel 2009 közepén ismerkedett meg közelebbről és mindenki nagy meglepetésére egymásba szerettek. Boris Becker egykori menedzserének lányát műsoraiban korábban gyakran gúnyolta, amiért az 2008-ban összejött a teniszlegendával és ezzel a médiaérdeklődés középpontjába került.

Az 55 éves Becker gyűrűt is húzott az év augusztusában a lány ujjára, majd három hónap múlva felbontották az eljegyzésüket és a sportoló visszatért egyik korábbi barátnőjéhez. 2009 júniusában nagy csinnadrattával el is vette a nála 9 évvel fiatalabb Sharlely Kerssenberget St. Moritz-ban. Kisfiuk 2010 februárjában jött világra.

Három gyerekük született

Sandy Meyer-Wölden sem szomorkodott sokáig, 2010. február 2-án egy kislányt - Nayla - szült Oliver Pochernek. 

A pár 2010. szeptember 25-én állt oltár elé. Az újdonsült feleség felvette férje nevét és ezt követően Alessandra Pocherként szerepelt mindenhol. Az újabb gyermekáldás sem váratott magára, ráadásul rögtön dupláztak: 2011. szeptember 25-én a modell-ékszertervező ikerfiuknak adott életet, akik az Emanuel és az Elian nevet kapták.Egy héttel ezelőtt aztán bombaként robbant a hír, miszerint a harmonikus párnak tűnt Pocherék válnak. Állításuk szerint már az év januárjában meghozták a döntést, de gyerekeiket továbbra is közösen fogják nevelni.
Ezt is szeretjük