Megható fotó: Obama kitüntette alelnökét, aki elsírta magát örömében
Képpel!
Joe Biden nem számított ekkora megtiszteltetésre.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Barack Obama és Joe Biden a kezdetek óta nemcsak kollégaként tekintenek egymásra - a leköszönő elnök beszédében elmondta, hogy a közös munka során Joe olyan lett, mint a bátyja. Tegnap, hálából áldozatos munkájáért, Obama meglepte az alelnökét azzal, hogy neki ajándékozta a Medal of Freedomot - azaz a Szabadság-érdemérmét. Joe Biden alig hitt a fülének, amikor Obama a színpadra szólította, meg kellett fordulnia, hogy letörölhesse a könnyeit.

- Én nem érdemlek ekkora megtiszteltetést. Elnök úr, tudom, hogy a szívből adod, leköteleztél. Leköteleztél a barátságoddal, azzal, hogy a családtagodként tekintesz rám. Az utolsó lélegzetvételemig melletted és a családod mellett állok majd, és tudom, hogy ez kölcsönös - mondta könnyek között Joe Biden.

Obama elnökségének legaranyosabb fotói

A népszerű elnököt milliók sírják vissza, ugyanis igazán üde színfolt volt a korábbi fehér házi vezetők között: lazaságát, vicces beszólásait és természetességét nem lehetett nem kedvelni. Nézd meg a beiktatása óta eltelt nyolc évben készült legcukibb felvételeket!

Ezt is szeretjük