A minőség sosem megy ki a divatból (x)
Mindannyian ismerjük a minőség és az ár kapcsolatát. Ami olcsó, az ritkán jó, és ami jó, annak megkérik az árát. Most mutatunk egy ritka kivételt!

Numero Uno cover 2100x1400 v1B
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Número Uno a világhírű spanyol márkák outlet üzlete, ahol igazi kincsekre lelhetünk! A nemzetközi üzletlánc nemrég jelent meg nálunk, így még viszonylag kevesen ismerik. Érdemes felfedezni és megtapasztalni, hogy a minőségért nem mindig kell borsos árat fizetnünk. 

Numero Uno outlet

Az outlet egy igazi aranybánya azoknak, akik odafigyelnek az öltözködésükre, ismerik a menő külföldi márkákat, és kihívást éreznek, hogy olykor többször is betérve az üzletbe ráleljenek egy-egy kiváló minőségű darabra – megdöbbentően jó áron!

Fizetett tartalom.
Fizetett tartalom.

De mit jelent a jó ár? Persze, mindenkinek mást. A Número Unóban viszont általános az 50%-os, de sokszor akár 70%-os kedvezmény is. Ugyanazok a nadrágok, ingek, kabátok, pólók, amik nemrég még a márkaboltok polcain pihentek, most akár kevesebb mint féláron elvihetők. És nemcsak női ruhák, hanem férfi- és gyerekholmik is rendszeresen érkeznek a három üzletbe: 

1. M3 OUTLET Polgár

2. Dunakeszi Auchan

3. Maglód Auchan

Fizetett tartalom.
Fizetett tartalom.

A Número Uno azonban többet tud, mint a hagyományos outletek többsége. A divatos márkák mellett ugyanis az egyik vezető márkának a minőségi lakberendezési termékei is elérhetőek. Most a karácsonyi szezonban különösen jó érzés, ha a csodás díszgyertyákat, stílusos gyertyatartókat, kiegészítőket határozottan kedvezőbb áron tudjuk beszerezni!

Vajon melyek lehetnek azok a vezető spanyol márkák, amelyeket megtalálsz a Número Uno kínálatában? Ezt most nem áruljuk el, gyere és fedezd fel magad, nem fogsz csalódni, legfeljebb pozitívan!

Fizetett tartalom.
Fizetett tartalom.

Érdemes benézni még az ünnepek előtt a Número Uno üzletek egyikébe, hátha találsz valami olyat magadnak, vagy ajándékba, amit már régóta kinéztél. Persze az is lehet, hogy elvárás nélkül lépsz be az üzletbe és egy nagy táska ajándékkal, no meg egy nagy adag elégedettséggel távozol. 

Az ünnepek után pedig jó, ha nyitott szemmel járunk, mert szerdánként új áru érkezik az üzletek supersale területére a minőségre nyitott vásárlók legnagyobb örömére! Ráadásul a január végéig heti nyereményekkel és egy 100 000 Ft értékű Wellensteyn főnyereménnyel futó nyereményjáték is komoly vonzerővel bír! 

 

(Képek/videó forrása: Número Uno)

Ezt is szeretjük