Videón, ahogy Novak Djokovic keményen kiosztotta az őt lehurrogó közönséget Wimbledonban

Novak Djokovic a teniszmeccse után szólt be a kritikusainak.

Novak Djokovic wimbledoni beszéde
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Novak Djokovic tegnap este bejutott a wimbledoni teniszbajnokság negyeddöntőjébe, a szerb legenda a dán Holger Runét győzte le. Az utóbbiért rajongók végig fújolták Djokovicot, ám a sportolót nem kellett félteni, a győzelme utáni, pálya mellett adott interjújában beszólt a kritikusainak.

Novak Djokovic beszéde Wimbledonban

A meccs alatt sokan Rune nevét harsogták, de nem akárhogyan. Mély, hosszúkás, fújoláshoz hasonló skandálás volt már ez, amit bizony Djokovic a szívére vett. Úgy érezte, tiszteletlenül bántak vele, így miután győzött, az interjújában üzent azoknak, akik ellene szurkoltak.

@wideworldofsports Novak Djokovic's fiery Wimbledon interview. 👀 🎾 #Wimbledon | Free on Nine, July 1-14. #9WWOS #Tennis ♬ original sound - Wide World of Sports

- Minden szurkolónak, aki megtisztelt, és itt maradt ma este, szívből köszönöm nekik, ezt nagyra értékelem. És mindazoknak az embereknek, akik úgy döntöttek, hogy nem tisztelik meg a játékost, ebben az esetben nekik jóóó éééjszakááát kííívááánoook - fogalmazta, és szándékosan nyújtotta el ő is az utolsó mondatrészt, hiszen az ellendrukkerei is pont ugyanilyen stílusban harsogták Rune nevét.

Az interjút készítő riporter erre megjegyezte, reméli, hogy az emberek nem Djokoviccsal voltak tiszteletlenek, szimplán csak a dán játékosnak drukkoltak. Erre így reagált a 24-szeres Grand Slam-bajnok:

- De, tiszteletlenek voltak velem, én pedig ezt nem fogadom el. Nem, nem és nem. Tisztában vagyok vele, hogy Runének szurkoltak, de ez is ürügyet szolgáltatott a fújolásra. Figyeljetek, már több mint húsz éve a pályán vagyok, minden trükköt jól ismerek.

@highlightsrewind DJOKOVIC SAY GOODDDNIGHHT TO HIS HATERS!! Novak Djokovic expresses his thoughts in a post match interviewing regarding the crowds invovlement!! Djokovic defeated 15th ranked Holger Rune 6-3,6-4 and 6-2 in 3 sets to adavance to the Wimbledon Quarterfinals. Enjoy! Please Comment, Like, Share and Follow #novakdjokovic #holgerrune #atp #wimbledon #tennis #match #crowd #goodnight #troll #sportsmanship ♬ original sound - highlightsrewind

Én a tisztelettudó emberekre összpontosítok, akik fizetnek a jegyért, szeretik a teniszt és értékelik a játékosokat. Játszottam már sokkal ellenségesebb környezetben is, higgyétek el nekem, érinthetetlen vagyok - tette hozzá.

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Cover- és ajánlóképek: Getty Images

Ezt is szeretjük