60 évesen apa lesz a rocklegenda - Felesége már szépen gömbölyödik
Nikki Sixx, a Mötley Crüe együttes basszusgitárosa ötödször lesz édesapa.

nikki-sixx-felesege-babapocak-dirt-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Nikki Sixx és 27 évvel fiatalabb felesége, Courtney januárban jelentették be, hogy kisbabájuk lesz. Tegnap este részt vettek a Mötley Crüe együttesről készült film, a The Dirt premierén, ahol látszott, milyen szépen gömbölyödik már Courtney pocakja.

Gyönyörű kismama Nikki Sixx párja

A zenészlegenda nem először tündököl apaszerepben, korábban már négy gyermeke született: két fia, Gunner és Decker és két lánya, Frankie-Jean és Storm. Courtney-val 2014-ben házasodtak össze, és mivel neki még nem volt saját gyermeke - és mint kiderült, nagyon szeretett volna anya lenni -, így várható volt, hogy valamikor születik majd egy kisbabájuk, annak ellenére, hogy Sixx már 60 éves.

Már a baba neme is kiderült: a pár örömmel újságolta el a USWeekly magazinnak, hogy kislányuk születik majd.

- Mindig arról álmodoztam, hogy egyszer lesz egy kislányom. Már alig várom, hogy felöltöztessem, mint egy kis hercegnőt, és együtt festegessünk, virágokat ültessünk. Remélem éppen annyira szereti majd a rózsaszínt is, mint az anyukája - mesélte nevetve a lapnak.

A pár csak úgy ragyogott a boldogságtól a The Dirt című film díszbemutatóján, ahol Courtney egy szűkre szabott, merészen dekoltált, csillogó estélyit viselt, amiben remekül érvényesült a babapocakja. Azt egyelőre nem tudni, hogy mikor születik a picur, de a leendő anyuka nagyjából a második trimeszterben járhat.

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Ezt is szeretjük