Nigella Lawson 12 kilót fogyott: fotón a látványos változás

Nigella Lawson vékonyabb, mint valaha, így sikerült lefogynia.

nigella-lawson-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

 Nigella Lawson, a gasztronómia koronázatlan királynője hosszú évekig kerekded idomaival hódított. 

Régen csak az L-es méretű ruhák passzoltak az alakjához, de ma már az M-es vagy az S-es darabok is tökéletesek számára. A hatvanéves sztár az elmúlt években alakult át, de mégis mi a titka?

Így fogyott le Nigella Lawson

Lawson mindig szívesen nyilatkozik az átalakulásáról, sajnos egy szomorú eset is hozzájárult, hogy lefogyjon. Charles Saatchi üzletembertől 2013-ban vált el, ez pedig elég sok stresszel járt, olvasható a Best magazin e heti számában. Mérgező házasság volt az övéké, ha konfliktusok voltak, rögtön az evésben talált vigaszt, nagyon sokat habzsolt. Miután lezárta élete legnehezebb korszakát, annyira megváltozott az énképe, hogy egyszer csak azt vette észre, hogy olvadnak le róla a kilók. Az alábbi két felvétel jól mutatja, mekkora az átalakulás.

nigella-lawson-lefogyott-1
Fotó: Andy Oliver/ Ken Goff Photos Ltd / Northfoto, David M. Benett / Getty Images Hungary

A Sunday Telegraph Style-nak elmesélte, hogy az egészségi állapota egyre fontosabbá vált számára, édesanyja sajnos étkezési zavarokkal küzdött, így ez egy plusz motiváció volt, hogy ő ne jusson anyukája sorsára.

Nem támogatja a durva diétákat, a tiszta étkezés kifejezéstől teljesen rosszul van, inkább a fokozatosság és az arany középút elvében hisz. Nem tudja magáról elképzelni, hogy csak salátán és chiamagokon éljen, de azt sem tartja helyesnek, ha csak szénhidrátban gazdag ételeket fogyasztana.

nigella lawson
Fotó: David M. Benett / Getty Images Hungary

- Miért nem eszünk csak kevesebbet, ahelyett hogy mindenből a csökkentett zsírtartalmú termékeket vesszük? A barátnőim, akik megállás nélkül diétáznak, ha átjönnek hozzánk, a hűtőmben kutakodnak, rögtön nekiesnek az édességeknek, és habzsolnak. Én a nassolással úgy vagyok, ha megkívánok egy kis csokoládét, eszem egy kockát belőle, viszont nem pusztítok el azért egy táblával - magyarázta.

Ami a mozgást illeti, a jógára esküszik, sokkal jobban érzi magát a bőrében tőle.

Sztárséfek fiatalkori fotói

Képes összeállításunkban megnézheted, hogyan festettek fiatalon a legnépszerűbb sztárséfek.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük