Szürke átlagnő smink nélkül Nicollette Sheridan
A 46 éves színésznő szerepeiben mindig irigylésre méltóan szexi, de festék nélkül öregnek és megviseltnek tűnik.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A dúskeblű bombázó, Nicollette Sheridan az ötvenhez közelítve sok időt fordít szépségének megőrzésére, arcán nyilvánvalóak a feszesítések nyomai, a tökéletes alakért pedig konditeremben izzasztja magát. Talán azért is tűnt olyan leharcoltnak edzésből hazafelé jövet, amikor lencsevégre kapták a fotósok Los Angelesben.

A szomorú valóság és a sminkes-fotós trükkök utáni gyönyörű végeredmény

A szőke sztár a nyolcvanas évek közepén kezdte filmes pályáját - Tuti dolog, Gloriett a hullának -, de csak a Dallasból kinőtt Knots Landing című szappanoperával vált ismertté, melyben hét évig alakította Paige Matheson népszerű karakterét.

Negyvenévesen lett jegyzett hollywoodi sztár

A Született feleségek 2004-es indulását megelőző tíz évben Sheridan sok thrillerben és vígjátékban játszott – Drágám, add az életed!, Beverly Hills-i nindzsa, Gyilkosság.com -, de egyáltalán nem volt magasabb körökben jegyzett színésznő. Edie Britt karakterével azonban hirtelen az A-kateróriás sztárok közt találta magát.

A brit-indiai származású bombázó vér szerinti édesapjának kilétét a mai napig homály fedi, ő gyerekkorától fogva Telly Savalast – alias Kojak felügyelő – tekinti apjának. 1991-ben költözött az Egyesült Államokba, akkori férje, a színész Harry Hamlin révén kapott amerikai állampolgárságot.

Nicollette nem csak szerepeiben férfifaló, a való életben is elég hosszú kedveseinek listája. Válása után teniszedzőjével, a svéd Nicklas Söderbrommal élt, eljegyzésük akkor bomlott fel, amikor belépett a képbe az énekes Michael Bolton.

Az elhagyott és sértett svéd könyvben teregette ki Sheridannel való kapcsolatának szennyes részleteit.

- Nicollette-et egyáltalán nem izgatja a szex, csak a manipulálásra használja, hogy megszerezze, amit akar. A való életben sem több, mint amit Edie Brittként alakít – írta róla keserűen Söderbrom.A szőkeség Boltonnal is eljegyezte magát, de 2008-ban románcuk véget ért. Azóta randizgatott már David Spade színésszel is, de nyár óta a 48 éves profi golfozó, Steve Pate oldalán feszít. Az ötödik évaddal búcsút intett a Lila akác köznek is, jövőbeli tervei egyelőre nem ismertek. Legutóbb a Noé bárkája című rajzfilmben szinkronizált.
Ezt is szeretjük