Bikiniben is bombázó a pasifaló Nicollette Sheridan
Bár a 45 éves színésznőt kiírták a Született feleségekből, egyáltalán nem bánkódik a múlton.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Hogy mi a titka, azt csak sejteni lehet, de egy biztos: Nicollette Sheridan bámulatos átalakulásokra képes, ha a külsejéről van szó.

Vérbeli bombázóként lubickolt

A Született feleségek egykori szőke döge - az ötödik évadban az általa játszott Edie-t drámai módon írták ki a sorozatból – korábban még fityegő bőrével sokkolt.

Aztán egy-két hatásos varázsige elmormolásával – esetleg némi plasztikai segítséggel – olyan tinédzsertestű bombázóvá változott, hogy még a huszonévesek is megirigyelhetik.

Nincs mit szégyellnie

Elég csak elnézni a 45 éves színésznőről a napokban készült bikinis fotókat, hogy az ember belássa, ilyen testet vétek ruha alatt őrizgetni.

Valószínűleg a szőkeség is így gondolta, ezért nem sokat teketóriázott, hanem belebújt falatnyi fehér bikinijébe, és kacéran illegetni kezdte magát a lesifotósok hada, no meg új pasija előtt.

Merthogy a jelek szerint ismét ráköszöntött a szerelem a szerencsétlen magánéletű sztárra, aki két év után vált el Harry Hamlintől, még a kilencvenes években.

Legutóbb pedig a loboncos hajú Michael Bolton kedvese volt, de eljegyzésüknek tavaly augusztusban szakítás lett a vége.

Az új hódoló bizonyos Steve Pate - egyébiránt dúsgazdag - üzletember, akivel egyes források szerint már április óta találkozgatnak. Sheridan egyébként állítólag azért hagyta ott a Lila akác köz lakóit, mert új filmes kihívásokra vágyott.

Ám eleddig csupán a Noé bárkája legújabb animációs feldolgozásában jutott szinkronszerephez, egyebek közt Michael Keaton, Miguel Ferrer és a mókamester Rob Schneider oldalán.

Ezt is szeretjük