Íme, Nicole Richie 400 milliós luxusháza
A botrányos sztárhölgy a közelmúltban vette meg új villáját, és a fotók tanúsága szerint nem sajnálta a pénzt a fényűzésre.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Nicole Richie a közelmúltban vásárolta meg új luxuspalotáját a Laurel Canyonban, a mintegy 500 négyzetméteres otthonért pedig közel 2 millió dollárt, vagyis több mint 400 millió forintot pengetett ki!


A Los Angeles szomszédságában található kanyon immáron mintegy egy évszázada meglehetősen közkedvelt a sztárok körében.

Hiszen hosszabb-rövidebb ideig ott élt többek között Harry Houdini, Orson Welles, Neil Young, Iggy Pop és Robert Mitchum.

Ma is a sztárok egyik kedvenc lakóhelye

Jelenleg is számos olyan celeb éli hétköznapi életét arrafelé, akik nem sajnálták a pénzt arra, hogy ott vásároljanak maguknak birtokot a busás árak ellenére.

Egy hosszú séta során éppen ezért könnyedén belefuthatunk olyan szupersztárokba, mint Meg Ryan, George Clooney, Will Ferrell, Justin Timberlake vagy Christina Applegate.

Itt neveli fel gyermekét

A 27 éves celebmaca lenyűgöző luxuspalotájáról készült fotókat látva bárki számára világossá válhat, hogy miért került ilyen sokba a csillogó-villogó luxusház.


A hatalmas belső terek, a fényűző bútorok és pompás telek biztosan megfelelő helyszínt nyújtanak a zűrös múltú amerikai színésznőnek, hogy párjával, Joel Maddennel felneveljék 2008 januárjában született gyermeküket.

Richie-nek az elmúlt években több alkalommal is meggyűlt már a baja hatóságokkal. 2003-ban például heroint találtak gépkocsijában a rendőrök Malibuban, 2006 karácsonya előtt pedig Vicodin és marihuána hatása alatt ült volán mögé, amikor szintén lekapcsolták.

Négy napi börtönbüntetéséből végül csak 82 percet töltött a rácsok mögött, mert jelentkezett egy lynwoodi elvonóra.

Ezt is szeretjük