Óriás bébipocakkal is bájos Nicole Richie

Bikinis fotók

Paris Hilton egykori kebelbarátnője még nincs 28, de immáron a második gyermekét hordozza a szíve alatt.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ki gondolta volna néhány éve, hogy Nicole Richie egyszer csak otthagyja a részeg tivornyákkal fűszerezett kiruccanásokat egykori barátosnéja, Paris Hilton oldalán, és 28 éves korára már férjezett, kétgyerkőcös anyukává válik?


Pedig bármilyen hihetetlen, pontosan ez történt a szöszi celeblánnyal. Miután belekóstolt a valóságshow-k világába, barátkozott a zűrös hotel-örökösnővel, majd az énekléssel is megpróbálkozott, úgy döntött: ideje lecserélni a léha életet valami tartalmasabbra.

Rossz kislányból jó mami

Néhány kudarccal végződő kapcsolat után sikerült rátalálnia a szerelemre a Good Charlotte rockbanda tagja, Joel Madden oldalán. 2008 januárjában meg is született közös kislányuk, Harlow, az újabb kis jövevényt pedig szeptemberre várják.

Hogy mennyire boldogok a leendő kétgyermekes szülők, bárki láthatja legfrissebb fotóikon. Richie valóban bájosan fest gömbölyödő pocakjával, párját pedig majd’ szétveti a büszkeség, hogy ismét apa lesz.

– Mindketten nagy izgalomban vannak. Joel titokban fiút szeretne, de ahogy Nicole-t ismerem, ő biztosan egy lánykának örülne a legjobban. Persze eszük ágában sincs elárulni nekem a baba nemét, mert tudják, hogy világgá kürtölném – mesélte mosolyogva a szőkeség nevelőapja, Lionel Richie.

A csinos kismama azt is elárulta, egyszer talán összeházasodnak kedvesével, de semmiképpen sem azért, mert mások szerint ez így helyes.

Egyébként a pár anyagilag is szeretné biztosítani gyermekei jövőjét: Richie például piacra dobta saját ékszerkollekcióját House of Harlow néven. Hamarosan terhesruhákkal is jelentkezik, az amerikai A Pea In the Pod ruhagyárral együttműködve.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Emellett mindketten a The Richie Madden Children's Foundation rászoruló gyermekeket megsegítő jótékonysági szervezet patrónusai.

Ezt is szeretjük