Íme az első fotók Nicole Richie cuki babájáról
Hat hete született
Nicole Richie szeptember elején adott életet második gyermekének, akit most mutatott meg először a világnak.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Nicole Richie második gyermeke 2009. szeptember 9-én látta meg a napvilágot. A 28 éves amerikai celeb hat héttel a szülés után büszkén mutatta meg az imádnivaló csöppséget a közvéleménynek a People magazinban.


Richie-t és párját, a Good Charlotte nevű együttes énekesét, Joel Maddent nagy örömmel töltötte el Sparrow James Midnight Madden megérkezése.

A sztárpár a Laurel Canyonban található otthonukban adott interjút az örömteli esemény kapcsán: 

- Nem is lehetnék boldogabb.

Az egyetlen dolog, amit a gyermekeidnek kívánhatsz, hogy egészségek és boldogok legyenek, és ők azok. 

Én pedig ott vagyok, ahová tartozom – nyilatkozta a büszke sztármami.

Azt azért még bevallotta, hogy mindkettejüket jócskán megviseli az alváshiány, de annak külön örülnek, hogy első gyermekük, a 21 hónapos Harlow is imádja kisöccsét.

- Nagyon boldog vagyok, hogy egy kislány után most egy fiam született - mondta Richie, szerelme pedig hozzátette, hogy Harlow nagyon szereti a kis Jamest, akivel kifejezetten gyengéden bánik.

A korábban anorexiával meggyanúsított, illetve kiszáradás miatt kórházba szállított Nicole Richie-t 2003 és 2005 között a közelmúltban tragikusan fiatalon elhunyt DJ AM-hez fűzte viszony, de az eljegyzésüket végül kilenc hónap után felbontották.

Fájdalomcsillapítás a gáti szakaszon

Szülés után az egyik legnehezebben regenerálódó terület a gát környéke, ahol sok esetben nemcsak a seb ápolására, de fájdalomcsillapításra is szükség van.

Az Ezerjó olajkeverék 100%-ban természetes összetevőivel csökkenti a kialakult gyulladást, megnyugtatja a bőrt, így elősegíti a gyorsabb felépülést is.

Itt olvashatsz róla bővebben.

Promóció

Ezt követően gyerekkori barátjával, a The Hills című valóságshow sztárjával, Brody Jennerrel hozták hírbe, ám a jelek szerint Joel Madden személyében találta meg a tökéletes társat.
Ezt is szeretjük