Friss! Autóbaleset érte a nemrég szült Nicole Richie-t
Összeütközött egy lesifotóssal Nicole Richie, aki alig négy hete hozta világra gyermekét.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Nicole Richie, a zűrös celeblányból lett kétgyermekes sztármami október 5-én, hétfőn autóbaleset érte Beverly Hillsben, adta hírül a People.

Tony Lee, a Beverly Hills-i rendőrség hadnagya szerint Richie és utasa szabályosan közlekedett az utcán délután kettő óra körül, amikor Land Roverükbe hátulról belerohant egy személygépkocsi, benne két lesifotóssal.

Az ütközést követően a 28 éves híresség fájdalmakra panaszkodott.

Bár a mentőket nem kellett a helyszínre hívni, Richie fel kívánja keresni háziorvosát, hogy az elvégezze az ilyenkor szükséges ellenőrző vizsgálatokat.

A kíváncsiság ára

Mindkét paparazzót bevitték a kapitányságra, a vétkes autó sofőrjét pedig, aki nagy valószínűséggel egy Bam Bam becenévre hallgató lesifotós, a rendőrség le is tartóztatta, mivel nemhogy semmilyen okmánnyal nem tudta igazolni magát, de ráadásul jogosítvány sem volt nála.

Valószínűleg közlekedési vétség elkövetésével vádolják majd meg, autóját pedig elvontatták a helyszínről.

Nicole Richie egyébként alig négy hete, egészen pontosan szeptember 9-én adott életet második gyermekének, aki a Sparrow James Midnight Madden nevet kapta szüleitől.

Férjével, Joel Maddennel már van egy húsz hónapos kislányuk is, ő a szintén különleges Harlow Winter Kate Madden névre hallgat.Az ütközéskor szerencsére egyik gyerkőc sem tartózkodott a járműben.
Ezt is szeretjük