"Több babát is elvesztettem" Megrendítő vallomást tett Nicole Kidman
Nicole Kidman őszintén vallott házasságáról.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Minden hónapban azt remélem, végre terhes vagyok, de sohasem jön össze - ezzel a mondattal kezdte Nicole Kidman az ausztrál Kyle és Jackie O műsorában adott interjút.

Mint mondta, hiába van már négy gyönyörű gyermeke - kettő örökbe fogadott és kettő saját -, még mindig szeretne kisbabát, de pontosan jól tudja, 47 évesen nem biztos, hogy ez összejön.

Többször elvetélt

- Hihetetlenül mesés dolog lenne. A nagymamám is 49 éves volt, amikor az utolsó gyermekét szülte, szóval semmi sem lehetetlen - mondta.

Azt azonban nem hallgatta el, valószínűleg férje, Keith Urban másképp vélekedik a gyermekkérdésről, és egyáltalán nem ugrálna örömében, ha Kidman bejelentené, hogy terhes.

Az Oscar-díjas színésznő igen sokat küzdött azért, hogy teherbe eshessen, és bár Keith Urbannel közös első gyermeküket, Sunday Rose-t ő tudta kihordani, addig második kislányukat, Faith-t már béranya hozta világra.

- Azt hittem, sosem lehet saját gyermekem, annyi sikertelen termékenységi kezelésen estem át. Olyan sokszor gondoltam arra, hogy nekem ez sohasem fog megadatni, ideje lenne beletörődnöm. De aztán mégis sikerült, és leírhatatlan, mit éreztem akkor.

Annyiszor próbáltam már, és mindig, mindig elbuktam. Nem akarom részletezni, de több babát is elvesztettem, elvetéltem, volt méhen kívüli terhességem is. Mindent megtettem, hogy teherbe essem. Mindent - mondta meglepő őszinteséggel.

Férje tiltja neki

Éppen ezekért a megpróbáltatásokért úgy érzi, valóságos csoda, hogy ilyen gyönyörű gyermekei lehetnek. Férje azonban óva inti attól, hogy újabb babájuk legyen, mivel Sunday Rose születése után az orvosok közölték velük, hogy a színésznő életét is veszélyeztetné egy újabb terhesség. 

Ezt is szeretjük