Nem áll le a botoxszal! Nicole Kidman 20 éves fruska lett
A színésznő arca egyre jobban hasonlít egy viaszbábuéra, kezdenek eltűnni eredeti vonásai.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Nicole Kidman a Jimmy Choo legújabb kampányának forgatott reklámfilmet. A színésznő megdöbbentő külsővel állt a kamerák elé, ugyanis arcát a plasztikai sebészek és a botox teljesen átformálta. A szőke szépség eredeti vonásai már a múlté, szinte egy másik külsőt kapott. Ugyan nagyon fiatalos, de sima bőrén látszik, hogy nem természetes a hamvassága, így inkább furcsa, mint szexi.

A színésznő közeli ismerősei már többször nyilatkozták, hogy Nicole Kidman gyűlöli az öregedést, nem tudja elfogadni a testében végbemenő változásokat, és visszasírja azt az időt, amikor még ránctalanítót sem kellett használnia. Mindent megtesz annak érdekében, hogy ugyanazt lássa a tükörben, mint 20 évvel ezelőtt. Te kit látsz, ha ránézel, egy 20 éves lányt, vagy egy középkorú nőt, akinek lebénította mimikáját a botox? Nézegesd meg a képeket!

46 évesen is bevállalta

Nicole Kidman egyre jobban küzd a kora ellen, egyre többször fekszik kés alá, és olyan ruhákat hord, amelyek leginkább az őt követő generáció divatját képviselik. Ezúttal egy merészen kivágott darabra esett a választása. Nézegesd meg a képeket!
 

Ezt is szeretjük