A 41 éves Nicole Scherzinger túlzásba vitte a plasztikát? Alig lehet ráismerni
Nicole Scherzinger arca nagyon megváltozott.

nicole-scherzinger-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Nicole Scherzinger a The Pussycat Dolls csajbandával vált világhírű énekesnővé. A csapatban ő vitte a legtöbbre, hiszen sikeres szólókarrierje mellett zsűrizett az amerikai és a brit X-Factorban is. 

A 41 éves sztár újra a The Pussycat Dolls csapattal lép fel, pénteken a Channel Seven ausztrál tévécsatorna reggeli műsorában léptek fel együtt, a helyszínen készült friss fotókon viszont nagyon másképp festett a fekete hajú szépség.

Nicole Scherzingerre rá sem ismerni

Richard Milnes fotós Instagram-oldalára töltötte fel, milyen képet készített Scherzingerről. Ahogy a képen is látható, az énekesnő nagyon megváltozott. Hirtelen rá sem lehet ismerni. Általában azoknak az embereknek szokott ilyen püffedt arca lenni, akik túlzásba viszik a botoxkezeléseket.

Mindig tagadta, hogy valaha is plasztikáztatta magát, a Mirror brit bulvárlap szakértője szerint ez nincs így. A MYA Cosmetic Surgery nevű magánklinika egyik orvosa elmondta a lapnak, ha az énekesnő fiatalkori és friss képeit összehasonlítja, több ponton is látszik, hogy különféle szépészeti beavatkozásokat végeztek Scherzingeren. Véleménye szerint a melleit csináltatta meg, illetve a botoxra és az ajakfeltöltésre sem mondott nemet.

- Úgy vélem, hogy feltöltötte az ajkait, amik a friss fotóin sokkal vastagabbnak tűnnek, mint a régi fotóin. A szeme környékén és a homlokán pedig botoxkezelés hajthattak végre - magyarázta a lapnak.

Így festettek a Kardashian lányok a plasztikai műtétjeik előtt

Képes összeállításunkban megnézheted, mennyire másképp festett Kim Kardashian és családja a plasztikai műtétek előtt.

Ezt is szeretjük