Jóképű sportoló Nicole Scherzinger párja: a Pussycat Dolls énekesnőjére 41 évesen talált rá a szerelem
Nicole Scherzinger szívét ez a rögbijátékos rabolta el.

nicole-scherzinger-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Nicole Scherzinger akkor vált világsztárrá, amikor 2005-ben befutott a Pussycat Dolls együttessel, a magánéletéről akkor kezdtek többet cikkezni, amikor beleszeretett a Foma-1 pilótájába, Lewis Hamiltonba, akivel még 2007-ben ismerkedett meg. Se veled, se nélküled kapcsolat volt az övék, végül 2015 februárjában végleg szakítottak. 2016-ban Grigor Dimitrov teniszező volt a kedvese, végül 2019 elején tönkrement a kapcsolatuk. Hónapokig a szinglik életét élte, ám 2019 vége új szerelmet hozott az életébe.

Ő Nicole Scherzinger párja

2019 őszén indították el az angoloknál az X-Factor: Celebrity című műsort, amelyben már eleve ismert emberek énekeltek, a műsorban versenyzett a jóképű Thom Evans rögbijátékos is, aki még sportolói karrierje elején a Twen2y4Se7en fiúcsapat egyik tagja volt. Az X-Factorban sem egyedül lépett fel, a Try Star trió egyik énekese volt. A zsűri között ült az akkor 41 esztendős Nicole Scherzinger is, lényegében a műsornak köszönhették, hogy megismerték egymást közelebbről.

2019 végén már látták őket együtt egy londoni bárban, de a vörös szőnyegen csak 2020 januárjában vállalták fel hivatalosan a kapcsolatukat, a Golden Globe-díj-átadó afterpartiján vettek részt. Egyre komolyabbá válik a szerelmük, 2020 novemberében már együtt néztek új otthont Los Angelesben. Az énekesnő őt tartja álmai férfijának, és a családalapítás is szóba jött náluk, árulta el a Mirrornak.

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen szép párost alkot Nicole Scherzinger és Thom Evans.

Ezt is szeretjük