Nicole Kidman kitálalt: még most is kísérti a házassága Tom Cruise-zal
Nicole Kidman végre megírja memoárját.

nagykep?cikkid=169574&kep=nicolekidman-lead
beauty and style
Top olvasott cikkek

Miközben minden évben egyre több hollywoodi sztár adja ki önéletrajzát, Nicole Kidman még nem mesélte el élete történetét a saját szavaival - egészen mostanáig. A Woman's Day magazin értesülései szerint a 49 éves ausztrál színésznő ugyanis végre rászánta magát, hogy mindent elmeséljen, önéletrajzi könyvével pedig akár 11 millió dollárt is kereshet.

Nicole Kidman elképesztő sikerekben gazdag karrierje mintegy 35 éve tart már, de kezdettől fogva nagyon óvja magánéletét, annak ellenére, hogy rajongók millió várják évek óta izgatottan, hogy végre bepillantást nyerjenek az Oscar-díjas színésznő legféltettebb titkaiba. Ha igazak a hírek, akkor a várakozás napjai meg vannak számlálva, az autentikus önéletrajzi regény ugyanis még idén megjelenhet.

A Woman's Day magazin úgy tudja, hogy nem fogunk hiányt szenvedni pikáns részletekben. Nicole Kidman ugyanis kendőzetlenül feltárja majd többek között Tom Cruise-zal kötött házasságának, majd 2001-es válásuknak igaz történetét, amiről ő maga sohasem nyilatkozott. "Még most is kísérti Nicole-t, hogy miként ért ilyen csúnya véget ez a szerelem. De a terápia sokat segített neki, az pedig csak még gyógyítóbb lesz a számára, ha végre elmondja a saját verzióját is", nyilatkozta egy bennfentes.

A szcientológia sem marad ki a memoárból, amiről Nicole Kidman szűkszavúan csak annyit mondott régebben, hogy nem fog erről nyilvánosan beszélni. "Úgy döntöttem, hogy nem beszélek nyilvánosan a szcientológiáról. Van két gyermekem, Connor és Isabella, akik a szcientológia hívei, én pedig mélységesen tiszteletben tartom az ő hitüket", mondta korábban.

Második férje, Keith Urban zenész kábítószer-függőségéről is írni fog Nicole Kidman, aki néhány hónappal 2006-ban kötött esküvőjük után szembesítette párját szenvedélybetegségével, megmentve ezáltal az életét, ahogyan Keith Urban fogalmazott egy későbbi interjújában. És természetesen végre megtudhatjuk majd a teljes igazságot a színésznő olyan állítólagos románcairól is, amelyek Lenny Kravitzhez, Adrien Brodyhoz, Ewan McGregorhoz és Q-Tiphez fűzték.

Végre kiment a botox Nicole Kidman arcából - Ilyen gyönyörű volt a díjátadón

A 2017-es DGA Awards legszebb sztárjai.

Ezt is szeretjük