Újabb színészbotrány! Részegen üvöltözött a közismert sztár
Nicolas Cage-et vasárnap hajnalban örökítették meg, amint feldúltan üvöltözött rajongóival.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A hajnalig tartó, túlzásba vitt italozásnak és az esetleges mértéktelen drogfogyasztásnak könnyen befeszülés lehet a vége. Vasárnap hajnalban Nicolas Cage megfáradt idegei mondták fel a szolgálatot, aki egy bukaresti nightclub előtt csapott óriási patáliát.

A 46 éves amerikai színész jelenleg a román fővárosban forgatja A szellemlovas második, Spirit of Vengeance című részét. A munka után minden bizonnyal úgy gondolta, hogy jöhet a jól megérdemelt pihenés, és felkereste az egyik felkapott szórakozóhelyet, ahonnan csak hajnalban tért haza.

Nagyon feldúlt volt

Kilépve a klubból azonban nagyon felidegesítették az odakint rá várakozó rajongók, akiket mérgében keresetlen káromkodások kíséretében durván elküldött a fenébe.

Az Oscar-díjas sztár az egyik pillanatban feldúltan üvöltözni kezdett, a botrányos jelenetet pedig rögzítette az egyik szemtanú.

Érthető, ha mostanság Cage idegesebb a kelleténél, hiszen karrierjéről nem mondható el, hogy az utóbbi években szárnyalt volna - a sok kínos szerep között az utolsó értékelhető alakítását Werner Herzog tavalyi, A mocskos zsaru - New Orleans utcáin című szatirikus zsarufilmjében nyújtotta.

Milliós adócsalás

De ne feledkezzünk meg kellemetlen adócsalási botrányáról se, tavaly nyáron derült ki ugyanis, hogy a világhírű színész több millió dollár befizetetlen adót halmozott fel - ő azonban erről mit sem sejtett. Cage állítása szerint ugyanis menedzsere tehet erről, akit rögtön be is perelt.

Az anyagiak miatt mindenesetre nem kell aggódnia, hiába a ciki filmek és a folyamatosan csökkenő népszerűség, még mindig Hollywood legjobban fizetett sztárjai közé tartozik - a Forbes szerint 2009-es bevétele meghaladta a 40 millió dollárt!

Nem véletlen, hogy a naptárja már tele van az elkövetkező évekre: A szellemlovas folytatása mellett láthatjuk majd a Drive Angry, a Trespass és a The Croods című filmekben, és munkatempóját figyelembe véve a lista minden bizonnyal bővülni fog az elkövetkező hónapok során.

Ezt is szeretjük