Döbbenet! Lefogyott az egykor hájas Nick Carter
A fiúbanda mackós énekese majdnem belehalt önpusztító életmódjába, de végül keményen megdolgozott új külsejéért.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Valószínűleg sok egykori Backstreet Boys rajongó fantáziájában él élénken a kép az akkor még igencsak pufók Nick Carterről.

A régi és az új Nick Carter

Aki szőke fürtjeivel és tini szíveket megdobogtató hangjával tett szert hatalmas rajongótáborra.

Az önpusztító életmódba majdnem belehalt

Az évek azóta csak teltek, a népszerűség csökkent, akárcsak a macsó szívtipró testsúlya. A szemmel látható, megdöbbentő változás komoly okokra vezethető vissza. A 29 éves Carter karrierje csúcsán önpusztító életmódot folytatott. Több, mint 10 évig drog- és alkoholfüggőségben szenvedett, miközben a kilók egyre gyarapodtak.

Az évekig tartó hanyatló időszakot egy tavaszi turné zárta le, amikor a szőke sztár mellkasi fájdalmakra és fáradékonyságra panaszkodott. Egy kardiológiai vizsgálat fényt derített arra, hogy komoly szívbetegsége akár hirtelen halálhoz, vagy jobb esetben szívátültetéshez is vezethet.

Szívbetegsége miatt fogyott le

A rossz hírek végül kellőképpen megijesztették a sármőrré cseperedett énekes színészt, és drasztikus életmód-változtatásba kezdett. A rendszeres sport és a diétás étrend meghozták a várt eredményt: Carterre rá sem lehet ismerni.

A jóképű sztár rengeteg híres exbarátnővel büszkélkedhet, többek között járt Ashlee Simpsonnal és Paris Hiltonnal is.

A Backstreet Boys hatalmas sikerei után az együttes 2001-ben feloszlott, Nick egy évvel később szólókarrierbe kezdett és kiadta Now or Never című lemezét. 2005-ben aztán újból összeállt a csapat egy lemez erejéig, majd kis pihenő után két évvel később Kevin Richardson nélkül folytatták.

Carter a zenei karrier mellett színészi tehetségét sem hagyja veszendőbe menni, 2007-ben szerepet vállalt a Fast Glass című filmben. Ki tudja, talán a filmes szakma is felfigyel majd rá megújult külseje miatt.

Ezt is szeretjük