Döbbenet! Lefogyott az egykor hájas Nick Carter
A fiúbanda mackós énekese majdnem belehalt önpusztító életmódjába, de végül keményen megdolgozott új külsejéért.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Valószínűleg sok egykori Backstreet Boys rajongó fantáziájában él élénken a kép az akkor még igencsak pufók Nick Carterről.

A régi és az új Nick Carter

Aki szőke fürtjeivel és tini szíveket megdobogtató hangjával tett szert hatalmas rajongótáborra.

Az önpusztító életmódba majdnem belehalt

Az évek azóta csak teltek, a népszerűség csökkent, akárcsak a macsó szívtipró testsúlya. A szemmel látható, megdöbbentő változás komoly okokra vezethető vissza. A 29 éves Carter karrierje csúcsán önpusztító életmódot folytatott. Több, mint 10 évig drog- és alkoholfüggőségben szenvedett, miközben a kilók egyre gyarapodtak.

Az évekig tartó hanyatló időszakot egy tavaszi turné zárta le, amikor a szőke sztár mellkasi fájdalmakra és fáradékonyságra panaszkodott. Egy kardiológiai vizsgálat fényt derített arra, hogy komoly szívbetegsége akár hirtelen halálhoz, vagy jobb esetben szívátültetéshez is vezethet.

Szívbetegsége miatt fogyott le

A rossz hírek végül kellőképpen megijesztették a sármőrré cseperedett énekes színészt, és drasztikus életmód-változtatásba kezdett. A rendszeres sport és a diétás étrend meghozták a várt eredményt: Carterre rá sem lehet ismerni.

A jóképű sztár rengeteg híres exbarátnővel büszkélkedhet, többek között járt Ashlee Simpsonnal és Paris Hiltonnal is.

A Backstreet Boys hatalmas sikerei után az együttes 2001-ben feloszlott, Nick egy évvel később szólókarrierbe kezdett és kiadta Now or Never című lemezét. 2005-ben aztán újból összeállt a csapat egy lemez erejéig, majd kis pihenő után két évvel később Kevin Richardson nélkül folytatták.

Carter a zenei karrier mellett színészi tehetségét sem hagyja veszendőbe menni, 2007-ben szerepet vállalt a Fast Glass című filmben. Ki tudja, talán a filmes szakma is felfigyel majd rá megújult külseje miatt.

Ezt is szeretjük