Whitney Huston fia összeverte a barátnőjét, mégsem kerül börtönbe
Nick Gordon ismét az erőszakos viselkedése miatt került bíróság elé.

nick-gordon-bantalmazas-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Whitney Huston nevelt fia, Nick Gordon nem először kerül bajba az erőszakossága miatt: korábban Bobbi Kristina Brown haláláért is elítélték, most pedig új kedvese, Laura Lear bántalmazásáért indult ellene eljárás.

Megint bántalmazott egy nőt

Gordon ittasan és bedrogozva nagyjából hat órán keresztül kínozta azóta exbarátnőjét: egy ágyhoz kötözte és ütötte-verte Laurát, aki úgy érezte, hogy meg is hal azon a júniusi éjszakán. Szerencsére azonban, amikor Nick kiütötte magát, sikerült kiszabadulnia a kötésből, és Gordon vér szerinti édesanyjához fordult segítségért, aki a ház másik felében aludt.

nick-gordon-bantalmazas-nagy

Laura Leal eltökélt szándéka volt, hogy börtönbe juttassa a férfit, pláne miután kiderült, hogy Bobbi Kristina halálában is nagymértékben is közrejátszott - nem bosszúból vitte bíróságra az ügyet, csak azt akarta elérni, hogy több nőt ne bánthasson.

Gordont el is ítélték volna a vallomása alapján, azonban az utolsó pillanatban úgy döntött, hogy visszavonja a kérelmét, mert nem szeretné, hogy bárki is miatta üljön évekig egy sötét cellában, és a hírverés miatt úgyis mindenki megtudta, hogy mit művelt vele a férfi.

Hogy a bíró végül milyen büntetést szab ki Gordonra, az még kérdéses, de mivel nem ez az első ügye, valószínűleg nem lesz elnéző vele.

Ezt is szeretjük